Smartphones

Samsung Galaxy S10 Lite: Update επιτρέπει την εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps

Έχει περάσει ένας μήνας από όταν η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S10 Lite. Το smartphone δεν υποστήριζε εξαρχής εγγραφή βίντεο 4Κ, αλλά το τελευταίο update εισάγει αυτή τη δυνατότητα.

Το S10 Lite λαμβάνει υποστήριξη 4K

Η ιστοσελίδα Tizenhelp δημοσίευσε πριν αρκετές ημέρες μία εικόνα με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το Galaxy S10 Lite. Στην εικόνα βλέπουμε ότι ο αριθμός έκδοσης είναι ο G770FXXU2ATB2 και το συνολικό μέγεθος του update είναι 416.22MB.

Με αυτή την αναβάθμιση, το Galaxy S10 Lite παίρνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Φεβρουάριο, διορθώνονται διάφορα προβλήματα και γίνονται κάποιες βελτιώσεις.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό κομμάτι της ενημέρωσης είναι η προσθήκη υποστήριξης εγγραφής βίντεο 4K. Οι κάμερες του Samsung Galaxy S10 Lite μπορούν πλέον να καταγράφουν βίντεο 4K στα 60fps. Επιπλέον, η ενημέρωση φέρνει στο Galaxy S10 Lite το Super Steady της Samsung κατά την εγγραφή βίντεο 4K.

To Galaxy S10 Lite έχει τριπλή πίσω κάμερα με την κύρια να είναι ευρυγώνια στα 48MP με διάφραγμα f/2.0, ακολουθεί μία ultra wide 12MP με διάφραγμα f/2.2, και ένας macro 5MP με διάφραγμα f/2.4. Η selfie κάμερα του smartphone είναι 32MP με διάφραγμα f/2.2.

Εμείς είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το Galaxy S10 Lite και στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να μάθετε τις εντυπώσεις μας για το smartphone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Μαρτίου 2020 11:08

Σχόλια

  • Κωστή καλησπέρα..
    Συγχαρητήρια σε αυτο που κανεις..
    Εισαι πολυ αναλυτικός κ αντικειμενικός.
    Θα ήθελα να κανεις ενα review όταν μπορέσεις στο Samsung Galaxy X Cover Pro Dual SIM.
    Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.