Samsung Galaxy S10: Τελικά η εταιρεία έβγαλε hole punch wallpapers επί πληρωμή

Τα Samsung Galaxy S10 διαφέρουν αισθητά από τα περσινά μοντέλα της σειράς, όχι μόνο σε χαρακτηριστικά αλλά και σε εμφάνιση. Το notch και τα σχεδόν ανύπαρκτα bezel έδωσαν τη θέση τους σε ένα punch-hole στην οθόνη. Πέρα από το γεγονός ότι αρκετοί οπαδοί της Samsung θεωρούν ότι το punch-hole τους εμποδίζει στη χρήση του τηλεφώνου, οι περισσότεροι βρήκαν έναν τρόπο να διασκεδάσουν με την ύπαρξη του.

Αρκετοί χρήστες του reddit χρησιμοποιούν δημιουργικά wallpapers και αναδεικνύουν το punch-hole. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Samsung έδειξε ενδιαφέρον σε αυτά τα wallpaper, και θέλησε να πάρει λίγη από την δόξα των χρηστών. Οπότε, πρόσθεσε ένα ειδικό τμήμα στο Galaxy Themes Store, αποκλειστικά για τα cutout wallpapers.

Σύμφωνα με το SamMobile, τα περισσότερα cutout wallpapers που δημιούργησε η Samsung είναι επί πληρωμή, και ούτε καν δεν μπορούμε να τα δοκιμάσουμε πριν τα αγοράσουμε. Επιπλέον, το SamMobile αναφέρει ότι το Galaxy Themes Store της δεν έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι πριν αγοράσουμε ένα από αυτά τα wallpaper.

Επομένως, θα ήταν συνετό να παραμείνουμε στα Samsung Galaxy S10 wallpaper που θα βρούμε στα σχετικά subreddit, αν δεν θέλουμε να ξοδέψουμε χρήματα σε κάτι που μπορεί να μην φαίνεται και ιδιαίτερα καλό. Άλλωστε όπως είχαμε πει και παλαιότερα, εφόσον οι χρήστες καταφέρνουν να δημιουργήσουν τόσο καλά wallpapers, ίσως δεν υπάρχει λόγος να πληρώσουν στον οποιονδήποτε για αυτά.

Τώρα, αν σώνει και ντε θέλουμε να ξοδέψουμε χρήματα, τότε μπορούμε να βρούμε αυτά τα wallpapers πηγαίνοντας στις “Ρυθμίσεις > Ταπετσαρίες και θέματα”, να πλοηγηθούμε στο τέλος της οθόνης, και να μπούμε στην ενότητα των cutout wallpapers.

Πηγή

Σχόλια

  • χαχαχαχαχα οι ιδιοι που που δημιουργησαν το punch hole σου λενε οκ δεν φαινεται ωραιο ... πληρωσε ενα μικρο ποσο και καντο να φαινετια πιο ομορφο !!!! Brilliant !!!!!

    • Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ.. Ποιο αποτυχία δεν παίζει... Και όχι μόνο αυτό, σε βάζει να το πληρώσεις κιόλας! Ποιο κοροϊδία πεθαίνεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.