Smartphones

Samsung Galaxy S10e: Επιβεβαιώθηκε το όνομα του μικρότερου μοντέλου της σειράς

Πριν λίγες ημέρες είχαμε παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S10e. Σήμερα όμως, επιστρέφουμε στο θέμα για να σας κοινοποιήσουμε την επιβεβαίωση του ονόματος της συσκευής, δια χειρός Samsung.

Επιπλέον, ήμασταν οι πρώτοι που σας μεταφέραμε όλα τα νέα από τη μαζική διαρροή των χαρακτηριστικών της σειράς των Samsung Galaxy S10. Και πλέον, μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι επιβεβαιώθηκε το όνομα του Samsung Galaxy S10e.

Σύμφωνα με την επίσημη Γαλλική ιστοσελίδα της Samsung, το μικρότερο μοντέλο της σειράς θα ονομάζεται Samsung Galaxy S10e με μικρό “e”. Η διαρροή προήλθε από λανθασμένη δημοσίευση της νέας αρχικής σελίδας του site, όπου εμφανιζόταν τα ονόμα των μοντέλων της σειράς, χωρίς όμως να παρουσιάζονται λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά τους.

Επίσης, δεν υπήρχε καμία αναφορά για το τέταρτο μοντέλο με υποστήριξη 5G, αλλά υποθέτουμε ότι θα μάθουμε περισσότερο κάποια στιγμή φέτος. Όσον αφορά το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, αυτό θα αποτελέσει μέρος μίας εντελώς διαφορετικής σειράς κινητών, κάτι που δικαιολογεί την απουσία του μοντέλου από τη λίστα των Samsung Galaxy S10.

Η επίσημη παρουσίαση όλων των Samsung Galaxy S10 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και στις 21:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Το Techblog θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει πρώτο όλες τις πληροφορίες. Αν θες να μάθεις πρώτος τα πάντα για τα νέα Samsung Galaxy S10 μείνε συντονισμένος στο Techblog, γιατί ενημερώνουμε διαρκώς με ότι νεότερο μαθαίνουμε.

Πηγή

Σχόλια

  • Μεχρι περυσι υπηρχαν 2 galaxy S ... το μικροτερο δεν το χαμπαριαζες (σχεδον) λογω αθλιας μπαταριας ( ηδη απο εποχη s7 ), αρα μονοδρομος ηταν το plus model. Απο s8 και επειτα αρχιζε να διαφοροποιειται και στη καμερα ( αντε και το μεγεθος της οθονης αλλα πες αυτο ειναι λιγο αδιαφορο feature ). Τωρα εδω δλδ τι θα μας δωσουν στο ακομη μικροτερο αδερφακι ? Λιγοτερη μπαταρια και περσινη καμερα με μικροτερη οθονη ?

  • Ναι βλέπεις τώρα έχουν και lite versions.Τερμα αντιγραφή από Huawei για να μην αναφέρω το κόστος στα 800€ για το ποιο μικρό.Απλώς το έχασε η εταιρεία.Καιρός ήταν.Απο την αρχή φαινόταν ότι ΘΕΛΑΝ να ξεσκίσουν τις τιμες.Αντε να δω τα φανατικά τι δικαιολογία θα βρούνε για να το δικαιώσουν, γιατί θα βρούνε.

  • Το ειδαμε και αυτο! Το μεγεθος της οθονης ειναι λεει αδιαφορο feature!!! Ισως για εσενα , και οι 6.1" του S10 φαινονται λιγες. Οι περισσοτερες ναυαρχιδες ειναι πλεον 6.4-6.5".

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.