Samsung Galaxy S11: Θα έχουν τεχνολογία Sound on Display;

Η Samsung έχει μπροστά της δύο περίπου μήνες για την παρουσίαση της οικογένειας Galaxy S11 το παζλ όμως με τις φήμες που κυκλοφορούν έχει ξεκινήσει να ολοκληρώνεται. Σύμφωνα με φωτογραφίες από προστατευτικά οθόνης που αποκάλυψε ο γνωστός leakster, Ice Universe, τα Galaxy S11 και S11+ θα έχουν τεχνολογία Sound on Display. Αυτό ουσιαστικά θα συμβεί καθώς η Samsung θέλει να μικρύνει όσο το δυνατόν περισσότερο το bezel που βρίσκεται στην πάνω πλευρά.

, Samsung Galaxy S11: Θα έχουν τεχνολογία Sound on Display;

Για την υλοποίηση μίας τέτοιας εφαρμογής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε ένα εξάρτημα δονήσεων το οποίο θα βρίσκεται πίσω από την οθόνη. Εναλλακτικά, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνολογία που εφάρμοσε και στην σειρά Note 10. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Note 10 και Note 10+ έχουν ένα μικρό ηχείο εσωτερικά και με την χρήση εντός λεπτού μεταλλικού θαλάμου ο ήχος εξέρχεται από το smartphone.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τα Samsung Galaxy S11 αναμένεται να έχουν τον Exynos 990 στην αγορά της Ευρώπης και τον Snapdragon 865 στις υπόλοιπες. Η οθόνη του απλού S11 θα ανέρχεται στις 6.5 ίντσες ενώ του S11+ στις 6.8 ίντσες ενώ ο ρυθμός ανανέωσης θα ανέρχεται στα 120Hz.  Όσον αφορά την κάμερα τώρα πληροφορίες δείχνουν μία custom έκδοση του 108MP ISOCELL Bright HMX σε συνδυασμό με μία ultra wide, μία telephoto με 2x optical zoom, μία periscope telephoto με 5x hybrid zoom καθώς και ένας αισθητήρας ToF. Τέλος, η παρουσίαση της οικογένειας S11 λέγεται ότι θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.