Smartphones

Samsung Galaxy S20: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ, κυκλοφορούν 6 Μαρτίου

Η 11η Φεβρουαρίου είναι μία σημαντική ημέρα για πολλούς φίλους της τεχνολογίας, διότι θα πραγματοποιηθεί το Unpacked Event 2020 της Samsung. Περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα Samsung Galaxy S20, το Samsung Galaxy Z Flip, τα νέα Samsung Galaxy Buds+, και άλλα. Λίγο πριν την παρουσίαση των smartphones, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια άνοιξε τη σελίδα προπαραγγελιών.

Οι προπαραγγελίες και οι πρώτες αποστολές

Προς το παρόν, έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τα Galaxy S20 όσοι διαμένουν στις ΗΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στη σχετική σελίδα, να πραγματοποιήσουν εγγραφή, και να προπαραγγείλουν το μοντέλο που θέλουν.

Η Samsung δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με προσφορές trade-in. Ωστόσο, όσοι προπαραγγείλουν τα Samsung Galaxy S20 θα πάρουν μία αποκλειστική πίστωση 35 δολαρίων Αμερικής ή περίπου 32 ευρώ, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αγορά αξεσουάρ, και άλλων προϊόντων.

Επιπλέον, αν και η εταιρεία δεν το αναφέρει στην αρχική σελίδα, ούτε έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα, από προηγούμενα leaks γνωρίζουμε ότι όσοι προπαραγγείλουν τα Galaxy S20+ και S20 Ultra θα λάβουν δωρεάν τα Galaxy Buds+. Τα νεότερα TWS ακουστικά της εταιρείας αναμένεται να έχουν τιμή πώλησης 149 δολάρια Αμερικής ή περίπου 135 ευρώ.

Τέλος, η σελίδα προπαραγγελιών επιβεβαιώνει ότι η αποστολή των πρώτων Samsung Galaxy S20 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου του 2020.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Ιανουαρίου 2020 10:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.