Samsung Galaxy S20: Στα 60Hz το default refresh rate της οθόνης

, Samsung Galaxy S20: Στα 60Hz το default refresh rate της οθόνης

Το display των Samsung Galaxy S20 αναμένεται να διπλασιάσει τον ρυθμό ανανέωσης φτάνοντας έτσι τα 120Hz ωστόσο όπως γίνεται γνωστό μέσα από τον Max Weinbach, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός όχι μόνο θα περιορίσει τον ρυθμό ανανέωσης αυτόν μόνο στην ανάλυση Full HD+ αλλά θα κυκλοφορήσει το smartphone με ρύθμιση στα 60Hz.

Αν και η μέθοδος της Samsung δεν προκαλεί προβλήματα στην συσκευή, ενδιαφέρον προκαλεί ότι η εταιρεία δεν θέλει να πιέσει τους χρήστες στο να χρησιμοποιήσουν το νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα κάνει σημαντική διαφορά έναντι στα 60Hz.

Γενικά, τα smartphone με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης από τα 60Hz έρχονται με default ρύθμιση στο υψηλότερο σημείο. Το Pixel 4 για παράδειγμα της Google είχε εξ αρχής τον ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz παρόλο που αυτό ενεργοποιούνταν υπό περιπτώσεις, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τα smartphone της OnePlus.

Η Samsung θα επιλέξει να αφήσει τους χρήστες να αποφασίσουν αν θέλουν 60 ή 120Hz ρυθμό ανανέωσης πιθανόν γιατί αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο έχει αντίκτυπο στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung θα παρουσιάσει τα τρία Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra στις 11 Φεβρουαρίου ενώ η κυκλοφορία τους λέγεται ότι θα γίνει στις 13 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.