Smartphones

Samsung Galaxy S21 Ultra: Υψηλής ανάλυση renders το παρουσιάζουν με S Pen

Η επόμενη σειρά flagship smartphones που θα κυκλοφορήσει η νοτιοκορεάτικη εταιρείας θα είναι τα Galaxy S21. Ενώ κυκλοφορούν διάφορες αναφορές, τόσο επίσημες όσο και ανεπίσημες, οι οποίες θέλουν την κατασκευάστρια να διακόπτει οριστικά τη σειρά Galaxy Note, ένα είναι δεδομένο, το Samsung Galaxy S21 Ultra θα υποστηρίζει S Pen.

Πρόκειται για αξεσουάρ και όχι για ενσωματωμένο εξάρτημα

Οι τελευταίες αναφορές σημειώνουν ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς Galaxy S21 θα υποστηρίζει το S Pen, αλλά δεν θα έχει το stylus στο κουτί του, ούτε ειδική θέση για αυτό στο κύριο σώμα του.

Σύμφωνα με τις πηγές που αναφέρουν τα παραπάνω, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δύο θήκες οι οποίες θα έχουν ειδική θέση για το S Pen και θα πωλούνται μαζί με το stylus. Έτσι, όποιος χρήστης θέλει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που παρέχει, θα μπορεί να αγοράσει μία από τις θήκες.

Νεότερα πιο ακριβή renders

Προηγούμενα renders, τα οποία έδειχναν το Samsung Galaxy S21 Ultra, ενώ φαινόντουσαν ιδιαίτερα ακριβή από το smartphone απουσίαζε η υποδοχή του S Pen. Αυτός ήταν και ο λόγος που αρκετοί τα θεώρησαν λανθασμένα. Όπως όλα δείχνουν, τα αρχικά renders συμφωνούσαν απόλυτα με τον σχεδιασμό του flagship smartphone.

Το LetsGoDigital δημιούργησε μία σειρά από νέα renders, τα οποία δείχνουν το Galaxy S21 Ultra σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Επιπλέον, στα renders βλέπουμε το S Pen το οποίο θα πωλείται μαζί με τις θήκες του smartphone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Δεκεμβρίου 2020 19:10

Σχόλια

  • τι ωραιο που ειναι αλλα κριμα που δεν εχει το σημαντικο LED ειδοποιησης που συνηθως ειχαν ολα τα S9 και κατω επισης και στο NOTE9 και κατω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.