Samsung Galaxy S23 FE: Αυτή θα είναι η τιμή του

Μια ακόμα διαρροή έρχεται για το Samsung Galaxy S23 FE που ετοιμάζεται να αποκαλύψει η εταιρεία και αυτή τη φορά αφορά την τιμή του.

Πιθανότατα μιλάμε για την τιμή του τηλεφώνου στις ΗΠΑ, η οποία μάλλον δεν θα είναι η ίδια στις υπόλοιπες αγορές που θα κάνει διαθέσιμη τη συσκευή η Samsung. Για τις ΗΠΑ, λοιπόν, η σημερινή φήμη τοποθετεί τη συνιστώμενη λιανική τιμή στα 599 $.

Αυτή η τιμή θα σημαίνει το λιγότερο 699 € στην ΕΕ. Συγκριτικά, το S23  κοστίζει 749 $ στις ΗΠΑ αλλά 949 € στην ΕΕ. Επομένως, λογικά θα ισχύσει και κάτι αντίστοιχο στην περίπτωση του FE.

Η συσκευή φαίνεται πως θα γίνει τελικά διαθέσιμη τον Οκτώβριο. Θα φοράει το chipset Exynos 2200 της Samsung σε όλο τον κόσμο, με εξαίρεση τις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου θα συνοδεύεται από τον Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm.

Φημολογείται ότι θα φτάσει με οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών 120 Hz (με μέγιστη φωτεινότητα 1.450 nits), 8 GB LPDDR5 RAM, 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1, κύρια πίσω κάμερα 50 MP, ultrawide 12 MP, Τηλεφακό 8 MP με οπτικό ζουμ 3x, λήψη selfie 10 MP, βαθμολογία αντοχής στη σκόνη και το νερό IP68 και μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 25 W. Λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Graphite, Mint, Purple, White, Indigo και Tangerine, με τα δύο τελευταία να είναι αποκλειστικά στα καταστήματα της Samsung.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.