Samsung Galaxy S4 LTE-A, Ανακοινώθηκε επίσημα με Snapdragon 800

Εχθές κάποιοι ξετρελαθήκατε και κάποιοι άλλοι ενοχληθήκατε με το Samsung Galaxy S4 LTE-A που θα κυκλοφορήσει στη Νότιο Κορέα με τον επεξεργαστή Snapdragon 800 και συμβατότητα με τα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας LTE-A (Advanced) για download έως και 150Mbps. To Galaxy S4 LTE-A ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα και τα χρώματα που σας άρεσαν είναι τα Red Aurora και Blue Arctic.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουνίου 2013 10:43

Σχόλια

  • Δίνει πρώτα στο "σπίτι" της ότι θα δώσει στον υπόλοιπο κόσμο με το S5.

    Λογικό φαίνεται... Ας δουλέψει τον 800άρι σε μια μικρή κλίμακα για να δώσει κάτι ολοκληρωμένο στο μέλλον.

  • Πάρα πολύ μεγάλο μπέρδεμα φέτος με τους επεξεργαστές. Αν κυκλοφορήσει Ευρώπη μιλάμε για τρία διαφορετικά smartphones τουλάχιστο εσωτερικά.

  • Σε απλά ελληνικά όσοι τρέξατε να αγοράσετε το S4 (παραλίγο να το είχα πάρει και εγώ πριν 15 μέρες) είστε κορόϊδα! Απίστευη η Sammy. To μπλε πάντως είναι κουκλί.

  • συγχαρητήρια στη σαμμυ.... δεν έχουν περάσει 2 μήνες από την παρουσίαση του σ4 και έβγαλε το ίδιο κινητό με πιο καινούργιο soc και αναβαθμισμένο LTE ...φαίνεται σέβεται πολύ τους πελάτες της που σκάσανε το 700αρι....

  • Ρε παιδιά κι εγώ έχω το S4 και το LTE το έχω κλειστό γιατί μου δημιουργή πρόβλημα στο σήμα. Την κόβω ότι σε κανά χρόνο θα δουλεύει Jet! Μένω Γερμανία .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.