Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Οι πρώτες ουρές στην Ολλανδία

Το φαινόμενο να σχηματίζονται ουρές έξω από το κατάστημα εν όψει κάποιας νέας κυκλοφορίας, συνηθίσαμε να το βλέπουμε από την Apple, γεγονός που δημιουργεί ποικίλα σχόλια. Όμως, η Apple εν όψει της κυκλοφορίας του Apple Watch, δεν θέλει πια ουρές.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο της Samsung σήμερα 10 Απριλίου, ξεκίνησε η διαθεσιμότητα των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge στις 20 πρώτες χώρες. Οι πρώτες φωτογραφίες έρχονται από την Ολλανδία και δείχνουν ότι οι ουρές δεν είναι μόνο “προνόμιο” της Apple.

Οι fans της Samsung στις παρακάτω φωτογραφίες εμφανίζονται να στέκονται στην ουρά για να πάρουν στα χέρια τους τα νέα Galaxy για τα οποία η Samsung μέχρι στιγμής έχει θετική αποδοχή σχετικά με τις αλλαγές που έκανε. Το ότι οι χρήστες σχηματίζουν τις πρώτες ουρές για να πάρουν ένα Samsung Galaxy S6 είναι καλό δείγμα για τις πωλήσεις της Samsung.

Πηγή

Σχόλια

  • Με 5000€ μηνιαίο μισθό αγοράζω και εγώ 2 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας! Και άμα δεν μου αρέσουν τα πουλάω στο ebay! Χαχαχα

  • Λατρεύω το να ασχολούμαι με κινητά αλλά πραγματικά αυτές τις ουρές τις θεωρώ ότι πιο ξεφτίλα υπάρχει. Έλεος πραγματικά.

  • @ panos
    Βεβαιως αγαπητε. Τους λεω πιο ευηχα i-sheeps!!!
    Nα φανταστω πως ανηκεις στα galaxysheeps γι αυτο και παρεξηγηθηκες? lol
    Ελα... Να λεμε την αληθεια... Τοσα χρονια κοροιδευατε τους καημενους τους χρηστες apple.
    Λουστειτε τα τωρα και τα δικα σας και παρτε το αποφαση πως οτι κοροιδευετε στην apple ειναι η μοιρα σας να το ''τρωτε'' αργοτερα απ την samsung! (γυαλι μπρος πισω -aka fragile-, λεπτη κατασκευη που ριχνει την αυτονομια, sd, χρυσο χρωμα, ραδιοφωνο, knox, ουρες πλεον στα καταστηματα, αισθητηρα αποτυπωματων -ωω ναι ουτε αυτο σας αρεσε γιατι και καλα η apple θα δινει το αποτυπωμα σας στην nsa και στο fbi- και η λιστα δεν εχει τελειωμο)

  • Aαα και φυσικα μη ξεχασουμε το ακλονητο επιχειρημα σας!! Την αποσππππΩμενη μπαταρια!
    Παει κ αυτο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.