Samsung Galaxy S6: Screenshots με Android 6.0 Marshmallow

Διέρρευσαν screenshots του Samsung Galaxy S6 με Android 6.0 Marshmallow και αποκαλύπτουν ελαφρώς ανανεωμένο TouchWiz UI, το οποίο έχει περισσότερο λευκό χώρο. Η μεγαλύτερη αλλαγή που παρατηρούμε από τα screenshots είναι τα setting toggles στο notification panel, με γκρι φόντο και μπλε χρώμα.

Νέες πληροφορίες για το πότε θα έρθει η αναβάθμιση δεν έχουμε, αλλά σύμφωνα με το roadmap της Samsung που είχε διαρρεύσει, η αναβάθμιση των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge αναμένεται τον επόμενο μήνα. Από την άλλη, Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ λέγεται ότι θα πάρουν το update σε Android Marshmallow μέσα στον Δεκέμβριο.

Πηγή

Σχόλια

  • πιο ασπρηλα δεν γινεται ετσι! battery drain στο θεο θα εχει ετσι! ελπιζω με τα θεματα που εχει να φευγει αυτην η ασπρηλα και ελπιζω να δωσει και στο Νοτε 4 τα θεματα για ετσι δεν.......

  • Από ότι βλέπω στις φωτο νομίζω αν δεν είναι από νοτε 5 η edge plus και είναι από s6 μάλλον τότε θα βάλει κλείστρο στην κάμερα

  • Αν και αργά, σε απάντηση του πρώτου σχολίου, επειδή είμαι και εγώ στο beta και έλαβα πριν 3 εβδομάδες Android 6 και χθες 6.0.1 παρόλο το άσπρο η διάρκεια μπαταρίας είναι αρκετά καλύτερη από πριν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.