Smartphones

Η σειρά Samsung Galaxy A (2017) έρχεται με κυρτές οθόνες;

Τον τελευταίο καιρό, αρκετές διαρροές έχουν δει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά την σειρά Samsung Galaxy A (2017). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όταν τα νέα smartphones της σειράς Galaxy Α κυκλοφορήσουν, θα έρθουν με κυρτές οθόνες, σαν αυτή που έχει το Samsung Galaxy S7 Edge.

Η κίνηση της Samsung να φέρει κυρτές οθόνες σε mid-range συσκευές, σίγουρα θα τα κάνει να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Με την κίνηση αυτή η Samsung θα καταφέρει να δώσει μεγαλύτερο value for money στις συσκευές της, την ώρα που ανταγωνισμός, ειδικά από Κινέζους κατασκευαστές, είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν όλες η συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A (2017) θα έχουν κυρτή οθόνη, αφού αυτή περιλαμβάνει mid-range και entry-level συσκευές. Για παράδειγμα, το Samsung Galaxy A3 (2017) είναι αρκετά απίθανο να έχει κυρτή οθόνη.

Προς το παρόν, πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες από την ίδια την Samsung ή κάποιο leak που θα αποκαλύψει τις νέες συσκευές της σειράς. H σειρά Samsung Galaxy A (2017) λογικά θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2017. Σίγουρα αυτή η κίνηση θα είναι αρκετά εντυπωσιακή, αν όντως υλοποιηθεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Δεκεμβρίου 2016 22:26

Σχόλια

  • VasiliS7@Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Η ναυαρχίδα εκτός των άλλων θα πρέπει να ξεχωρίζει κ εμφανισιακά .

  • Έχουν ανεβάσει βίντεο στο YouTube αναλογικά reviews για το Samsung galaxy a3 , a5 2017 , και δεν θα έρθουν με κιρτες οθόνες αλλά με σιστιμα δακτυλικον αποτιποματον και θα κικλοφορίσουν και σε jet black , το design θα είναι αυτό που έχει κικλοφοριση

  • Έμαθα από την ηδια την ετερία ( έχω ακρες ) ότι δεν θα έχει κιρτεί οθονι ούτε το Samsung galaxy a3 , ουτε το a5 αντιθέτως θα εχει edge σχεδιασμό από την πίσο μεριά οπος το note 5 και θα έχει σιστιμα δακτυλικον αποτιποματον και θα κικλοφορισι και σε jet black οπος το s7 και το iPhone 7

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.