Smartphones

Samsung Galaxy Z Fold 2: Η Thom Browne έκδοση ξεπούλησε μέσα σε 4 λεπτά στην Κίνα

To Galaxy Z Fold 2 είναι από μόνο του ένα από τα ακριβότερα smartphones της αγοράς. Η Samsung, σε συνεργασία με το brand Thom Browne, κυκλοφόρησαν και μία συλλεκτική έκδοση του νέου foldable, το οποίο έρχεται μαζί με το Galaxy Watch3 και τα Galaxy Buds Live στη τιμή των 3.299 δολαρίων.

Αν και η Samsung παρήγαγε μόλις 5.000 τεμάχια από το Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition, η συσκευή εξαφανίστηκε λίγο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών. Για την ακρίβεια, από τα 5.000 τεμάχια, τα 1.000 που διατέθηκαν στην Κίνα εξαφανίστηκαν μέσα σε 4 λεπτά. Ακόμα 1.000 δόθηκαν στην αγορά της Νότιας Κορέας, όπου έγινε κλήρωση μέσα από τους 230.000 ενδιαφερόμενους.

Τέλος, τα τεμάχια που διατέθηκαν στην Ταϊλάνδη έφυγαν μέσα σε μία ημέρα, χωρίς να γνωρίζουμε πόσα ήταν. Επίσης, δε γνωρίζουμε αν θα διατεθεί και σε άλλες αγορές. Πάντως, το εντυπωσιακό είναι πως παρά την ακριβή τους τιμή, αρκετοί έδειξαν ενδιαφέρον στην luxury πρόταση της εταιρείας. Μη ξεχνάμε ότι η απλή έκδοση του Galaxy Fold 2 θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ μία βδομάδα αργότερα θα το πάρουν στα χέρια τους οι τυχεροί κάτοχοι της Thom Browne Edition.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.