Samsung SC-03F, Το πρώτο Tizen smartphone δεν ανακοινώθηκε ακόμα

Μια από τις πρώτες χώρες που αναμένεται να υποδεχθεί smartphones με λειτουργικό σύστημα Tizen OS θα είναι η Ιαπωνία, με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη Samsung (μπροστάρη του Tizen) και έχει στο τελικό στάδιο ένα μοντέλο με κωδική ονομασία SC-03F. Η ανακοίνωση φαίνεται όμως ότι και πάλι καθυστρεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν τώρα στο φως της δημοσιότητας, το Tizen smartphone της NTT DoCoMo ήταν να παρουσιαστεί επίσημα τώρα στις 16 Ιανουαρίου αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει για αδιευκρίνιστους λόγους. Φαίνεται ότι Samsung και Intel δεν είναι έτοιμη ακόμα για το μεγάλο λανσάρισμα και αναμένουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Αν περιμένετε με αγωνία το νέο λειτουργικό σύστημα Tizen να σας ενημερώσουμε ότι στο τραπέζι υπάρχει ακόμα μια ημερομηνία. Στα τέλη Φεβρουαρίου λίγες μέρες πριν την έναρξη της ετήσιας έκθεσης MWC 2014 στη Βαρκελώνη, λέγεται ότι έχει προγραμματιστεί event και θα γίνουν γνωστές οι εξελίξεις πάνω στο λειτουργικό σύστημα Tizen και γιατι όχι ίσως εκεί έχουμε επιτέλους και την πρώτη εμφάνιση.

[via]

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.