Samsung Youm, Καμπυλωτή οθόνη OLED σε ένα πρωτότυπο smartphone

Η Samsung παρουσίασε ένα πρωτότυπο smartphone με καμπυλωτή οθόνη 5.55 ιντσών τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 1280×720 pixels. Η οθόνη “αγκαλιάζει” κατά μήκος τη δεξιά πλευρά του smartphone και στο tech demo που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας TheVerge φάνηκε αυτά το έξτρα σημείο να χρησιμοποιείται για notifications και άλλες “τρεχούμενες” πληροφορίες.

Η αναλογία των πλευρών της καμπυλωτής οθόνης (δεν θα την χαρακτηρίζαμε εύκαμπτη) είναι 16:9 και μας προϊδεάζει για τα smartphones και άλλες φορητές συσκευές που θα δούμε στο άμεσο(;) μέλλον…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Ιανουαρίου 2013 23:33

Σχόλια

  • Δεν είναι συσκευή αυτό αλλά promotion kit. Προφανώς είναι χάλια. Ενα κουτί για να ακουμπάει πάνω η οθόνη είναι!

  • Εμενα μου αρεσει το concept. Aν λειτουργουσε η συσκευη με ενα mode οπου θα εκλεινε το μπροστινο μερος και θα εμενε εκεινο ανοιχτο ωστε να κοιτας ειδοποιησεις κτλ χωρις να ανοιγεις το κινητο κανονικα πιιστευω θα ηταν πολυ βολικο.

  • Κατ αρχας ας μην βιαζομαστε να κρινουμε εμφανιση, επειδη οπως ειπε κι ο φιλος παραπανω δεν προκειται για συσκευη, αλλα απλα για ενα "κουτι" για να ακουμπαει η οθονη... εξ'ου και δεν εχει ουτε ακουστικο, ουτε καμερα απο πισω, και δεν λεει samsung, αλλα samsung display.... παρολ'αυτα, μια τετοια οθονη εχει ενδιαφερον, εφ οσον ειναι oled που σημαινει οτι μπορει αυτη η λωριδα πληροφοριων να ειναι μονιμα αναμμενη, χωρις να ειναι ενεργη η υπολοιπη οθονη... καλο!..

  • Ειναι κορυφαιο!!! Μακαρι να ειναι ετσι το s4 . Πιστευω οτι η samsung δεν θα ακολουθησει τα χαρακτηριστηκα τον αλλον εταιριων, θα κανει κατι πρωτοπορειακο για να ειναι πρωτη και παλι. Επομενως θα δουμε κατι καινοτομο στην επομενη ναυαρχιδα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.