Σεισμός στην Ιαπωνία, Καθυστερεί το Sony Ericsson XPERIA Neo

Παρ’ ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τα τραγικά γεγονότα της Ιαπωνίας, καθημερινά εμφανίζονται νέα προβλήματα που προέρχεται από αυτά. To τελευταίο είναι η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του νέου Sony Ericsson XPERIA Neo, η οποία αναβάλλεται προσωρινά ως τα μέσα του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Sony Ericsson τα αποτελέσματα του φονικού σεισμού της Ιαπωνίας είναι εκείνα που προκαλούν προβλήματα στην παραγωγή και των τριών νέων τις μοντέλων, των XPERIA Arc, ΧPERIA Play και XPERIA Neo. Κατά συνέπεια το XPERIA Neo δεν θα κυκλοφορήσει στην ώρα του, κάτι που όπως φαίνεται συμβαίνει ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στο λανσάρισμα των άλλων δύο μοντέλων.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής τοποθετείται κάπου στις αρχές του τρίτου τριμήνου της χρονιάς, ενώ σύμφωνα με την σελίδα της Sony Ericsson Ιταλίας στο Facebook η κυκλοφορία θα ξεκινήσει πιο συγκεκριμένα στις αρχές Ιουλίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Απριλίου 2011 1:35

Σχόλια

  • Και να μην το εβγαζε καθολου στην παραγωγη προς οφελος της θα ηταν απο την στιγμη που αντιμετωπιζει προβληματα.Δεν πιστευω να υπαρχει πολυς κοσμος που θα αγορασει ουτε το Neo αλλα ουτε και το Play.

  • Επισκευθηκα ενα καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μου ειπαν πως θα κυκλοφορησει το Σεπτεμβριο...
    Τι θα γινει τελικα?... Ας απαντησει καποιος που ξερει!!

    • Δεν έχουμε ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει. Ότι ξέρεις, ξέρουμε και εμείς! Όταν έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο εδώ στο Techblog :)

  • Παιδια γεια σασ.Επειδη ενδιαφερομαι πολυ να αγορασω αυτο το κινητο και δεν ηξερα οτι εχει καθυστερηση κλπ πηγα σημερα μια βολτα στα μαγαζια να ρωτησω.Οι πιο πολλοι δεν ξεραν καν αλλα μερικοι μου ειπαν οτι στα καταστηματα στην ελλαδα δεν θα ερθει καθολου τελικα.Τωρα το ερωτημα ειναι οτι στο ιντερνετ υπαρχουν μερικα site που το γραφουν οτι ειναι διαθεσιμο!Μπορει καποιοσ να μου πει αν ξερει κατι να το παραγγειλω η μηπωσ εχει ακουστει κατι κακο για το κινητο και δεν το ξερω?Ευχαριστω να στε καλα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.