Sony Ericsson XPERIA X10, Δοκιμάσαμε την κάμερα των 8,1 Megapixel

Sony Ericsson XPERIA X10, τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες στα 8,1 Megapixel από τα κινητά που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Εξαιρετική αντίθεση, κορεσμένα χρώματα και ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση, συνθέτουν τα πιο όμορφα κάδρα 8,1 Megapixel. Δείτε το αποτέλεσμα και κάντε τη σύγκριση με τις φωτογραφίες 12 Megapixel του Sony Ericsson Satio.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι τραβηγμένες στην μέγιστη ανάλυση 3264×2448 pixels που υποστηρίζει η κάμερα των 8,1 Megapixels του XPERIA X10. Όλες έχουν γίνει resize στα 570 pixels μήκος και ακολουθούνται από cropαρισμένο τμήμα τις native ανάλυσης των 3264×2448 pixels.

Χωρίς zoom

Zoom στη μέση

Τέρμα zoom

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2009 16:57

Σχόλια

  • Tι να πω ρε συ Κώστα!Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά! Μακάρι η SE και οι άλλες εταιρίες να συνεχίσουν να σου εμπιστεύονται τα μοντέλα τους!!

  • Εγώ θα σε ευχαριστήσω περισσότερο αν μου χαρίσεις το Satio, χεχεχοχο!

    (πολύ καλές φωτό και το ζουμ έχει την λιγότερη παραμόρφωση που έχω δει σε φωτό κινητών)

  • Γεια σου κώστα. Γνωρίζουμε αν τελικά θα υποστηρίζει multitouch?, Επίσης αναβάθμιση σε 2.0 θα γίνει? ή προορίζεται μόνο για το motorola milestone? (μεταξύ x10 και milestone θα κανεις καποια σύγκριση)

    Ευχαριστώ

  • Christos, Δεν έχω ενημέρωση για το το αν θα πάει 2.0, ούτε για multi-touch. Είναι νωρίς ακόμα, μέσα σε 3 μήνες θα έχουν αλλάξει διάφορα.
    Milestone...hmmm δεν ξέρω, μικρότερος επεξεργαστής και δεν συμπαθώ τα QWERTY κινητά.

  • Δεν θελω να το κανω chat αλλα πρέπει να το πω.Είμαι μεταξύ Milestone, Χ10. Αυτο θα εξαρτηθεί απο τιμή, να σου πω την αλήθεια ουτε εγω συμπαθω τα qwerty αλλα η τιμή του θα εχει πεσει αρκετα μεχρι να βγει το X10. Ο λόγος που κοιτάω αυτα τα δυο είναι καθαρα για το Android, πιστευω οτι είναι το μέλλον στα κινητά, ούτε java ουτε symbian ktl ktl. Αν σκεφτείς οτι είναι προιόν της google (εδω μπαίνει τελεία και παυλα).

    Απο ερευνα που εκανα στο net είδα οτι το droid δεν εχει multitouch, ενω το milestone εχει, επίσης η εταιρία είπε οτι αν και το multitouch είναι εφικτό δεν θα το περιλάβει σαν δυνατότητα, στην ουσία κλείνει το ματι στους developers.

  • Το περιμένουμε το Milestone! Θα έχει multi-touch... Κάτσε να δούμε πότε θα βγει Ελλάδα.

  • Ποτε βγαινει παιδες !?
    Θελω καινουριο κινητο,και θελω το συγκεκριμενο,τωραα!!
    φοβερο μπλογκ,σημερα το ανακαλυψα ,well done!!

  • Το satio παιδια εχει μακραν την καλυτερη καμερα,τα λεμε συντομα.

  • Εγω ημουν ετοιμος να το παρω το xperia αλλα ο μονος λογος που με κολλησε ηταν τα αρνητικα σχολια που διαβασα απο χρηστες για τις φωτογραφιεσ του. Τι ισχυει τελικα?

  • Πολυ θολες ειναι οι κοντινες! και αυτες με το zoom και αυτες χωρις zoom! Καλυτερα 5mp και διπλο led τελικα!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.