Google Wave, Διεκδικήστε 10 προσκλήσεις

Πριν από λίγο ο λογαριασμός μου στο Google Wave πιστώθηκε με 10 ακόμα προκλήσεις. Όπως γνωρίζετε, για να γραφτεί κάποιος στο Google Wave θα πρέπει να τον προσκαλέσει η ίδια η Google ή κάποιος φίλος του που έχει ήδη λογαριασμό. Οι δέκα πρώτοι που θα αφήσετε σχόλιο αναφέροντας ποια/ποιες ηλεκτρονικές συσκευές θα θέλατε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης, θα κερδίσετε από μια πρόσκληση!

Σημαντικό: Ελέγξτε την διεύθυνση email μας γιατί εκεί θα στείλω τα invitations. Επίσης να θυμάστε ότι οι προσκλήσεις ίσως καθυστερήσουν να σας έρθουν.

Τι είναι το Google Wave
Το Google Wave είναι ουσιαστικά μια web πλατφόρμα και δεν χρειάζεται να έχουμε κάποιο πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. Προς τα τέλη του τρέχοντος έτους και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση https://wave.google.com θα μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον χρήσης του Google Wave χρησιμοποιώντας από εκεί το email μας, τις επαφές μας από το Messenger (MSN) και άλλα προγράμματα Instant Messaging, διαχερίζοντας τις φωτογραφίες μας ακόμα και να αφήνουμε σχόλια σε blog μέσα από τη σελίδα του Google Wave.

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2009 18:51

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.