Sony Ericsson XPERIA X10, Ποιότητα βίντεο

Δοκιμάσαμε την κάμερα των 8,1 Megapixel του Sony Ericsson XPERIA X10. Η μέγιστη ποιότητα είναι 800×480 pixels (WVGA) και ακολουθούν με φθίνουσα σειρά 640×480 pixels (VGA), 640×480 pixels με χαμηλό bitrate (YouTube) και QVGA 320×240 pixels. Δείτε το δείγμα βίντεο.

Σημαντικό: Το δείγμα που έχουμε στα χέρια μας είναι demo. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν διαφορές με τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο του 2010.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 22:08

Σχόλια

  • Το κακό με το ανέβασμα βίντεο στο youtube είναι ότι ρίχνει την ποιότητα και το frame rate. Καλό φαίνεται παρόλα αυτά αν και δεν μοιάζει να έχει ψηφιακό σταθεροποιητή. Στέρεο ήχο έχει;

  • - Ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας έχει και στις φωτογραφίες και στα βίντεο.
    - Σε ότι αφορά τον ήχο, το συνέδεσα στο στερεφωνικό μου και μέσα από τον μίκτη μου, είχα κανονικά δεξι-αριστερό κανάλι. Άρα γράφει στερεοφωνικά.

  • Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
    Ανυπομονώ για την μέρα που το κινητούλι μου θα γράφει HD βίντεο! και δεν είναι μακρυά αυτή η μέρα!

  • Tελικά έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις το Χ10 ή είναι απλά αισθητήρες αυτά που φαίνονται σαν μαυρες τρύπες μπροστά??

  • τελικα το βρηκα δεν εχει hd τωρα παλι εχω διλλειμα να κρατησω το vivaz μου 'η να παρω το xperia. Μηπως ξερετε αν το xperia υποστηριζει dlna εστω και με εξωτερικη εφαρμογη;;; γιατι στην sony ericsson λεει οτι δεν εχει αλλα και για το vivaz αλλα ελεγε οτι ειχε και αλλα εχει ευτυχως λεει οτι δεν εχει καποια πραγματα ενω τα εχει και οχι το αντιθετο.

    Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν εχει ραδιο ή αν μπορουμε να βαλουμε εμεις
    Τελος αν μπορουμε να το συνδεσουμε με τηλεοραση

  • fanis βίντεο σε HD και υποστήριξη dlna θα έχει το κινητό προς το τέλος του χρόνου, οπότε και αναμένεται η αναβάθμισή του σε andriod 2.1(πιθανόν, με τόση καθυστέρηση μπορεί να είναι και σε 2,2). Ράδιο δεν έχει ούτε TV-OUT

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.