Sony Xperia 1: Αποκαλύπτονται σε βίντεο τα εστιακά βάθη των τριών καμερών [βίντεο]

Το Sony Xperia 1 θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας το οποίο θα έχει τρεις κάμερες. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και η Sony δημιούργησε ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον promo video για να επιδείξει τι μπορούν να κάνει η τριπλή κάμερα του Xperia 1.

Όλες οι πίσω κάμερες του Sony Xperia 1 έχουν αισθητήρα 12 MP. Η κύρια κάμερα διαθέτει 26mm φακό με διάφραγμα f/1.6, ωστόσο μπορούμε να τραβήξουμε σκηνές με τον ultra wide-angle 16mm φακό ή να κάνουμε ζουμ με τον 52mm τηλεφακό.

Η Sony δοκίμασε τις κάμερες του Xperia 1 στο δημόσιο κτίριο και ορόσημο Vessels, που βρίσκεται στην Hudson Yards και άνοιξε πρόσφατα για το κοινό. Το κτίριο έχει 154 Escherian-τύπου σκάλες που το κάνουν ιδανικό για να επισημάνει η εταιρεία τις διαφορές μεταξύ των τριών εστιακών μηκών που προσφέρουν οι κάμερες του Sony Xperia 1.

Στο βίντεο η Sony ισχυρίζεται πως το Sony Xperia 1 έχει έναν ultra wide-angle 16mm φακό ο οποίος έχει διάφραγμα f/1.6. Ωστόσο, η ιστοσελίδα SonyMobile.com αναφέρει πως αυτός ο φακός έχει διάφραγμα f/2.4.

Επιπλέον, το βίντεο αναφέρει πως η συσκευή έχει έναν 26mm κύριο φακό με διάφραγμα f/2.4, όμως η ιστοσελίδα λέει ότι ο κύριος έχει διάφραγμα f/1.6. Όπως φαίνεται έγινε κάποιο μπέρδεμα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του βίντεο και έχουν βάλει λανθασμένα τα διαφράγματα των φακών.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2019 15:37

Σχόλια

  • Αντε να κυκλοφορήσει κ αυτό να το δούμε από κοντά κ πόσο θα έχει αλλιώς πάμε για xz2 premium

    • Πολυ καλο το Χz2 premium,εχει κατεβει και η τιμη του γιατι τοσο καιρο το ειχαν πολυ ακριβο..μονο το ΧΖ3 δεν πεφτει καθολου εχει κολλησει στα 600ευρω και σε αυτα τα χρηματα δεν πουλαει με τιποτα..γιατι υπαρχουν καλυτερες συσκευες

  • μακαρι να ηταν τουλαχιστον 0.5 ιντσες μικροτερο!! θα πουλαγε σαν τρελο! βγαλε παλι κομπακτ με κορυφαια χαρακτηριστικα ρε σονυ..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.