Smartphones

Sony Xperia smartphones: Επιβεβαιώνεται το event για τις 14 Απριλίου

Αποτελούσε κοινό μυστικό μέχρι σήμερα, αλλά ήρθε η επιβεβαίωση από το YouTube κανάλι της Sony για επικείμενη παρουσίαση. Όλα δείχνουν ότι έχει κλειδώσει η ημερομηνία της 14ης Απριλίου 2021 για την αποκάλυψη τουλάχιστον του Sony Xperia 1 III.

To γράψαμε και εχθές, η Sony είναι έτοιμη για αποκαλύψεις πολύ σύντομα, σε ένα δεκαήμερο περίπου, αλλά τώρα υπάρχει μία αλλαγή στο YouTube κανάλι της ιαπωνικής εταιρείας. Μία αλλαγή στο banner που υπάρχει εκεί προαναγγέλλει την επικείμενη παρουσίαση του νέου μοντέλου Xperia 1 III. Είναι, επίσης, προφανές ότι η παρουσίαση που ετοιμάζει η Sony θα γίνει αποκλειστικά online στις 14 Απριλίου, όπως συνηθίζεται πλέον στην εποχή του Covid-19.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έχει ήδη αναφερθεί ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6.5 ιντσών 4Κ OLED, με συχνότητα ανανέωσης 120 Hz, αναλογία οθόνης 21:9, περισκοπική κάμερα, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 και σίγουρα μία έκδοση με μνήμη RAM 16 GB και εσωτερική μνήμη 512 GB. Δεδομένη θεωρείται και η μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh. H τιμή του, όμως, εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερη των 1000 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 9:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.