Surface Duo 2: Concept παρουσιάζει μία καλύτερη εκδοχή του Android smartphone της Microsoft

Μπορεί η Microsoft να εντυπωσίασε αρχικά το κοινό με την ανακοίνωση του πρώτου της Android smartphone, όμως έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το event και ακόμα η συσκευή δεν κυκλοφορεί στα καταστήματα. Το χειρότερο είναι πως οι αναφορές κάνουν λόγο για χρήση περσινού SoC και μίας κάμερας, κάτι που το θέτει από τώρα εκτός ανταγωνισμού.

Παρά τις προσπάθειες της Microsoft να κυκλοφορήσει φέτος το Surface Duo είναι γνωστό πως ήδη η εταιρεία εργάζεται πάνω στη δεύτερη γενιά. Ήδη έχει αναρτηθεί θέση εργασίας από την εταιρεία, όπου αναζητεί program manager για το Surface Duo και μελλοντικές συσκευές.

, Surface Duo 2: Concept παρουσιάζει μία καλύτερη εκδοχή του Android smartphone της Microsoft

Η Γερμανική ιστοσελίδα Ratenzahlung μας δίνει μία πρώτη γεύση από το πως μπορεί να βελτιωθεί το Surface Duo στη “δεύτερη γενιά” του. Στο concept, το Surface Duo 2 έχει μικρότερα εσωτερικά bezels, μία κάμερα μέσα και δύο έξω οι οποίες συνοδεύονται από φλας. Επίσης, υπάρχει μία μικρή, εξωτερική οθόνη για τις ειδοποιήσεις, με τη συσκευή να υποστηρίζει και τη σύνδεση σε 5G δίκτυα.

Το concept φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό, αν και μέχρι να κυκλοφορήσει η δεύτερη γενιά του Surface Duo ίσως έχει ωριμάσει αρκετά η τεχνολογία των flexible οθονών και δε χρειαστούν δύο οθόνες. Να υπενθυμίσουμε πως αν οι πληροφορίες είναι αληθείς, τότε το Surface Duo θα έρθει με Snapdragon 855, 6GB RAM και μόλις μία κάμερα χωρίς φλας. Επιπλέον, θα απουσιάζει η ασύρματη φόρτιση και το NFC, μαζί με την υποστήριξη δικτύων 5G.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κρινής

Microsoft και κινητά, σχέση επεισοδιακή. Θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητη και καλύτερη. Είναι όμως δέσμιος του android και ο λόγος που μας έκανε να την εγκαταλείψουμε στο θέμα των κινητών. Κρίμα …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.