Surface Duo: Νέο πρόβλημα για τους χρήστες, κιτρινίζει το πλαστικό frame

Surface Duo, Surface Duo: Νέο πρόβλημα για τους χρήστες, κιτρινίζει το πλαστικό frame

Αρκετοί χρήστες στο Reddit αναφέρουν πως το πλαστικό frame στου Surface Duo κιτρινίζει από μόνο του, ακόμα και όταν είναι σε θήκη. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης αναφέρει πως έχει γυρίσει πίσω μέχρι στιγμής δύο συσκευές, με την τρίτη προς το παρόν να μη του έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα.

Όπως σημειώνει επίσης, το Surface Duo του το έχει στο γραφείο του ή στο τραπεζάκι τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και είναι σε περιβάλλον μη καπνιστών. Αυτό ξεκίνησε ένα κύμα άλλων σχολίων, με αρκετούς χρήστες να αναφέρουν πως έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αρκετοί μάλιστα αναφέρουν ότι το έχουν μέσα στο επίσημο bumper που δίνει η Microsoft μαζί με τη συσκευή, αλλά όταν το έβγαλαν είδαν το κιτρίνισμα στο frame.

Μάλιστα, η λύση που δίνει η Microsoft είναι οι χρήστες να τρίψουν στο σημείο με αλκοόλη, κάτι που όμως δε φαίνεται να βοηθάει αρκετά στο πρόβλημα. Πάντως, η εταιρεία όντως αντικαθιστά τις συσκευές που κιτρινίζουν, όμως η αναφορά για δύο διαφορετικές συσκευές να έχουν το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο πελάτη σίγουρα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική. Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες κάτοχοι ανέφεραν πως το πλαστικό frame του Surface Duo σπάει μόνο του, κοντά στη θύρα Type-C. Για συσκευή των 1.400 δολαρίων πάντως, σίγουρα κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λαζαρος

o jerryrigseverything πως και δεν το βρηκε το προβλημα

SUPS 👨‍⚖️

Πλαστικο ειναι λογικο να κιτρινισει καποια μερα !

Το περίεργο είναι πως μιλάμε για κινητό που ούτε μήνα δεν έχει κλείσει στην αγορά. Προσωπικά με στεναχωρεί γιατί το περίμενα πως και πως…

SUPS 👨‍⚖️

Τα foldables και ολα τα παρομοια τους στη κατηγορια αν δεν βελτιωσουν τη ποιοτητα(αξιοπιστια) τους δεν θα δουν ποτε πωλησεις…Δεν γινεται να ανταγωνιστουν ετσι pro max, note ultra η δεν ξερω εγω ποια αλλη ναυρχιδα με κουρυφαια χαρακτηριστικα σε ολους τους τομεις…

Από προσωπική εμπειρία θα σου απαντήσω πως τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Το LG G8x, που θα μου πεις ήταν προεραιτικό dual screen αλλά οκ, δεν είχε κανένα πρόβλημα σε 2 περίπου μήνες χρήσης. Την ίδια εμπειρία είχα με Z Flip και Fold. Το Surface Duo το περίμενα πως και πως γιατί είδα ότι από τα παραπάνω χρειάζομαι περισσότερο το multitasking, αλλά το software της LG είχε τη λογική 2 διαφορετικών συσκευών. Αλλά με αυτά, δε ξέρω αν θα το τολμήσω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.