Surface Duo: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του, αλλά αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι

, Surface Duo: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του, αλλά αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι

Τη τελευταία φορά που είχαμε αναφορά περί της κυκλοφορίας του επερχόμενου Surface Duo της Microsoft μάθαμε πως η εταιρεία επιθυμεί να βγάλει τη συσκευή στην αγορά πριν από την έλευση του Galaxy Z Fold 2. Φαίνεται πως η καθυστέρηση όμως από τη Samsung δίνει λίγο περισσότερο χρόνο στη Microsoft.

Σύμφωνα με τον Zac Bowden της ιστοσελίδας Windows Central, το Surface Duo δε θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στον Ιούλιο, όπως σχεδίαζε η εταιρεία να κάνει. Όμως, ακόμα και με την εν λόγω καθυστέρηση, η εταιρεία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει τη συσκευή μέσα στο καλοκαίρι, απλά μπορεί μέσα με τέλη Αυγούστου. Έτσι, πάλι θα προλάβει την κυκλοφορία του foldable της Samsung, αν και δε γνωρίζουμε ακριβώς ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου.

Το Surface Duo αναμένεται να κυκλοφορήσει με Snapdragon 855, 6GB μνήμης RAM και 64GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Πριν λίγες ημέρες είδαμε ένα εκτενές tour του λειτουργικού συστήματος της συσκευής, με τη Microsoft να αξιοποιεί στο έπακρο το dual-screen form factor του πρώτου Surface smartphone.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.