Surface Phone: Συνεργσία Microsoft – Pegatron για το νέο smartphone;

Το όνομα Pegatron μας είναι αρκετά οικείο καθώς είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές της Apple. Ωστόσο, οι πληροφορίες τη θέλουν να είναι αυτή που συνεργάζεται πλέον και με τη Microsoft. Ο λόγος είναι το πολυσυζητημένο Surface Phone.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Commercial Times που μεταδίδει τις παραπάνω πληροφορίες, το Surface Phone θα ανακοινωθεί το 2017 με πιθανή κυκλοφορία μέσα στη χρονιά ή αρχές 2018. Μέσα αναφέρεται ότι θα φορά Intel επεξεργαστή και θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει x86 apps σε Continuum.

Η Pegatron αναφέρεται ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις δοκιμές, ενώ οι πληροφορίες έρχονται λίγες μέρες αφότου ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, μίλησε για την “απόλυτη mobile συσκευή”. Έμμεσα η Microsoft δηλώνει ακόμη παρούσα στην αγορά των smartphones.

Το ερώτημα, που προς το παρόν δεν μπορεί να απαντηθεί, είναι ακόμη και να κυκλοφορήσει το Surface Phone, μπορεί να βάλει ξανά στο παιχνίδι τη Microsoft;

Surface Phone pegatron, Surface Phone: Συνεργσία Microsoft – Pegatron για το νέο smartphone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΛΛ

Αναμένουμε να δούμε τι ετοιμάζει τελικά η Microsoft και να δούμε τι δυνατότητες έχει τελικά. Επίσης θα έπρεπε να σκεφτεί Microsoft …να μπορεί να δίνει τη δυνατότητα στις mobile συςκευες να μπορούν να έχουν τα Windows …. Εκτός από από το στυλ με τα πλακάκια και το άλλο στυλ οι desktop συσκευές. Νομίζω έτσι θα ήταν ακόμη πιο εύχρηστες οι συσκευές όπως τα τηλέφωνα συγκεκριμένη περίπτωση…..

aptalikos

Η καλύτερη συνεργασία για εμένα θα ήταν με τη Σάμυ. Ενα τούμπανο Galaxy S8 με windows & android και να δεις εκεί τι θα γινόταν.

NikosAr

Κάθε μήνα και άλλο σενάριο για Microsoft… Να θυμίσω πριν 1 μήνα σταμάταγε το τμήμα που ασχολούταν με mobile και ξαφνικά ακούμε για surface, μάλλον θέλει να αφουγκραστεί το κλίμα πριν κάνει το βήμα ;

Giannis

Η κακιά η apple που φτιάχνει τα κινητά της στην Κίνα. Το αντίστοιχο θέμα, πριν λίγες μέρες, είχε ενα βουνό σχόλια. Εδώ είναι Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.