MWC 2020: Τι θα δούμε στην φετινή έκθεση mobile

, MWC 2020: Τι θα δούμε στην φετινή έκθεση mobile

Η έκθεση Mobile World Congress (MWC) είναι η μεγαλύτερη έκθεση για τα mobile και φέτος θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία φορά χώρα στην Βαρκελώνη από τις 24 Φεβρουαρίου έως και τις 27 Φεβρουαρίου. Η ομάδα του Techblog θα είναι εκεί για ακόμα μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού μας με την τεχνολογία και τς smartphones!

Πάμε να δούμε μαζί τι αναμένεται να ανακοινωθεί φέτος στην έκθεση MWC 2020 από την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου όπου και ξεκινούν τα καθιερωμένα press event των εταριεών!

Samsung

, MWC 2020: Τι θα δούμε στην φετινή έκθεση mobile

Κατά την MWC 2020 η Sasmung αναμένεται να παρουσιάσει πληθώρα smartphone όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα, στο booth της εταιρείας αναμένεται να υπάρξουν και τα Samsung Galaxy S20 καθώς και το δεύτερο foldable smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Galaxy Z Flip. Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung θα προυσιάσει τα high-end flagship smartphone της σειράς S20 μαζί με το Galaxy Z Flip στις 11 Φεβρουαρίου.

Sony Mobile

, MWC 2020: Τι θα δούμε στην φετινή έκθεση mobile

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα και αυτή την παρουσία της στην Βαρκελώνη ωστόσο άγνωστο παραμένει τι θα παρουσιάσει. Πιθανόν, θα δούμε ένα flagship smartphone για το 2020 το οποίο ίσως κυκλοφορήσει υπό την ονομασία Xperia 3 ή Xperia 5 Plus. Φυσικά, ως flagship smartphone δεν αναμένεται να δούμε κάποιο άλλο SoC εκτός από το Snapdragon 865. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες και για ένα mid-range smartphone το οποίο θα ενσωματώνει τον Snapdragon 765G

Xiaomi

Η Xiaomi παρόλο που κυκλοφορεί flagship killer smartphones, στην αγορά έχει πληθώρα mid-range smartphone τα οποία με την πτώση της Huawei, λόγω του ban αναμένεται να σημειώσουν σημαντική αύξηση στης πωλήσεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει η εταιρεία να φέρει νέες επιλογές στους καταναλωτές, τις οποίες αναμένεται να γνωρίσουμε στην έκθεση. Επιπλέον, το Xiaomi Mi 10 με τον Snapdragon 865, γνωρίζουμε ότι θα ανακοινωθεί στις 11 Φεβρουαρίου πράγμα που σημαίνει ότι ίσως δούμε και την εκκίνηση των πωλήσεων αυτής της συσκευής και στην Ευρώπη κατά την MWC.

Nokia

Για την Nokia δεν έχουμε πολλές πληροφορίες, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα smartphone ένα εκ των οποίων θα ενσωματώνει τον Snapdragon 765 ενώ ταυτόχρονα θα υποστηρίζει 5G. Αυτό το τηλέφωνο λέγεται ότι θα ονομάζεται Nokia 8.2.

OPPO

Από την έκθεση στην Βαρκελώνη δεν θα λείπει ούτε η OPPO η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το OPPO Find X2 στην MWC 2020. Το τηλέφωνο αναμένεται να ενσωματώνει τον Snapdragon 865 ενώ το display ίσως φέρει την επανάσταση ενσωματώνοντας την front facing κάμερα κάτω από την οθόνη.

LG

Η LG στην Mobile World Congress συνήθως παρουσιάζει ορισμένα προϊόντα ένα από αυτά ίσως είναι ο διάδοχος του G8 ThinQ ο οποίος θα ακούει στο όνομα G9 ThinQ.

Huawei

Αδιαμφισβήτητα, το 2019 ήταν μία δύσκολη χρονιά για την Huawei η οποία αποκλείστηκε από την Αμερική μετά από απόφαση του Αμερικανού προέδρου. Στην MWC 2020 ωστόσο δεν αναμένεται να παρουσιαστούν τα Huawei P40 αφού λέγεται ότι η εταιρεία θα ετοιμάσει ειδικό event τον Μάρτιο, ίσως δούμε όμως μερικά νέα MateBook laptop αλλά και mid-range smartphones.

Honor

Η Honor ανακοίνωσε και αυτή επίσημα ότι θα βρίσκεται στην έκθεση που θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη, στην οποία αναμένεται να παρουσιάσει το View 30 Pro αλλά και το 9X Pro.

Microsoft

Η Microsoft κατά την διάρκεια του Surface event που έγινε τον Οκτώβριο ανακοίνωσε την υποστήριξη του Android από τα Surface Neo και Surface Duo. Δεδομένου ότι η MWC είναι η μεγαλύτερη mobile έκθεση αναμένεται να παρουσιάσει περισσότερα προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.