Τα πρώτα Tizen smartphones το 2014 από τη Samsung;

Από το περασμένο καλοκαίρι έχει ξεκινήσει το σήριαλ με το πότε θα ανακοινωθεί το πρώτο smartphone με λειτουργικό σύστημα Tizen (προφέρεται Τάιζεν). Σήμερα μερικούς μήνες μετά και ακόμα δεν έχουμε σαφή εικόνα για το πότε θα δούμε κάτι τέτοιο. Η NTTDoCoMo ιαπωνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που έχει εκδηλώση το ενδιαφέρον της για το Tizen αφήνει να εννοηθεί ότι από πλευράς της θα το δούμε φέτος.

Από την πλευρά τη Samsung πρόσφατες δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους κάνουν λόγο ότι πάμε για το 2014. Το σίγουρο είναι ότι Tizen συσκευή έχει ανακοινωθεί και είναι η ψηφιακή φωτογραφική Samsung NX-300M και ας μην το “φωνάζει” η Samsung…

Πηγή: Tizen.gr

Επεξεργάστηκε την 11 Νοεμβρίου 2013 8:30

Σχόλια

  • Με την κατάσταση και εξέλιξη που επικρατεί στα OS δεν πιστευω το όλο εγχείρημα να πιάσει τόπο. Άντε τώρα να ξεκινησεις από την αρχή ... Με τι εφαρμογές? Με πόσες εφαρμογές? Πως θα ανταγωνιστούν Android, iOS, Windows?
    Χλωμό το κόβω... Δεν είναι Microsoft η Sammy... εδώ βλέπεις ολόκληρη Microsoft και παλεύει ακόμα με πολύ μικρά μερίδια αγοράς.
    Δεν το απαξιώνω, μπορεί να είναι και τέλειο... απλά δεν πιστεύω στην εξέλιξη του.

  • Βασικα, ολα αυτα πιστευω κρεμονται απο τις πρωτοποριες. Ο,τι εκανε τη διαφορα ηταν καινοτομια στην εποχη του. Το symbian την εκανε, φαινοταν σα διαστημοπλοιο σε σχεση με ο,τι αλλο υπηρχε τοτε. Το ios την εκανε, με την αποκριση και τα οπτικα-καθαρα του εικονιδια, ομαλοτητα κτλ. Το android την εκανε γιατι τολμησε ο,τι δεν τολμαει (η δε το συμφερει) το ios κοκ.

    Το tizen τι εχει να πει? Σκρολλαρισμα τυπου iphone με εικονιδια σε κυκλο τυπου Nokia/firefox?

    Μακαρι να κρυβει μια υπερ καινοτομια η τεχνολογια η και να ειναι τετοιο το επιπεδο αποδοσης προς τιμη που να αυτοπροσδιοριζεται σα μονοδρομος αλλα κομματακι δυσκολο. Περιμενουν πολλοι στη γωνια.

  • όσο ποιο πολλά λειτουργικά τόσο το καλύτερο και μακάρι όλα να ήταν ανοικτά και ελεύθερα

  • Λοιπον ενα μινι νεο απο το gsmarena με το παλιο exynos (galaxy s3) chipset εσκισε τα παντα στο browsermark, κοντευοντας να ποιασει το note 3. Οχι και ασχημα. Καλο το hardware σε καλη τιμη ακομα καλυτερο αν συνοδευεται απο software που το εκμεταλλευεται στο μεγαλυτερο βαθμο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.