Το νέο Oppo θα ονομάζεται K9x – Κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου

, Το νέο Oppo θα ονομάζεται K9x – Κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου

Ένα smartphone Oppo από την οικογένεια K9 εμφανίστηκε στο TENAA την περασμένη εβδομάδα, με τους leakster στην Κίνα να ισχυρίζονται ότι η νέα συσκευή θα ονομάζεται Oppo K9x.

Εμφανισιακά η συσκευή μοιάζει με το Realme Q3, αλλά εσωτερικά είναι τελείως διαφορετική, έχοντας chipset Dimensity 900.

Το OppoK9x λέγεται ότι θα φτάσει προς πώληση στις 12 Δεκεμβρίου με τρεις παραλλαγές μνήμης και προσιτές τιμές.

, Το νέο Oppo θα ονομάζεται K9x – Κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο μέρος του φύλλου προδιαγραφών είχε ήδη αποκαλυφθεί στην TENAA – LCD 6,5”. Η συσκευή έχει ανάλυση Full HD+ και κάμερα selfie 16 MP. Ο leakster ισχυρίζεται ότι το πάνελ θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ενώ ο αισθητήρας για την μπροστινή κάμερα θα είναι ένας Sony IMX471.

Το κύριο snapper 64 MP θα διαθέτει αισθητήρα OmniVision OM64B με pixel μεγέθους 0,7 μm και μέγεθος 1/1,97″. Η μπαταρία των 5.000 mAh θα φορτίζεται μέσω της θύρας USB-C και η Oppo θα φέρει γρήγορη φόρτιση 30W VOOC 4.0.

Παράλληλα, το Oppo K9x φέρεται να χάνει τη θύρα NFC και IR, περιορίζοντας τις επιλογές χρήσης του τηλεφώνου ως ψηφιακό πορτοφόλι και τηλεχειριστήριο all-in-one.

Η τιμή λιανικής για το K9x με 6/128 GB είναι 1.499 CNY, ενώ η έκδοση 8/128 GB  1.699 CNY. Με διπλό αποθηκευτικό χώρο αλλά 8 GB RAM θα πωλείται 1.899 CNY.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.