Το Nokia 8.1 λαμβάνει αναβάθμιση σε Android 10

Nokia 8.1 Android 10, Το Nokia 8.1 λαμβάνει αναβάθμιση σε Android 10

Το Nokia 8.1 είναι το πρώτο smartphone της Nokia που λαμβάνει αναβάθμιση σε Android 10 και γίνεται το πρώτο smartphone Snapdragon 710 που θα λάβει την συγκεκριμένη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος.

Με μία μοναδική συνέπεια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας και αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος σε όλο το χαρτοφυλάκιο των smartphone της Nokia, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων Nokia λαμβάνουν πάντα μια φρέσκια «out of the box» εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Τι νέο φέρνει το Android 10 στο Nokia 8.1

• Gesture Navigation: Ο έλεγχος του Nokia smartphone μόλις έγινε πιο εύκολος, με ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό έλεγχο με την άκρη των δακτύλων σας
• Smart Reply: Λαμβάνετε ακόμα πιο έξυπνες απαντήσεις στα μηνύματα, όχι μόνο πληκτρολογώντας αλλά και με κινήσεις που μπορείτε να κάνετε
• Privacy Controls: Έχετε ακόμη περισσότερο έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων σε ένα μόνο σημείο και ελέγχετε πότε η τοποθεσία σας εμφανίζεται μέσα από τις εφαρμογές σας – είτε αυτό είναι πάντα, είτε μόνο όταν τις χρησιμοποιείται ή ποτέ
• Focus mode: Αποκλείστε τις εφαρμογές που αποσπούν την προσοχή σας όταν χρειάζεται να επικεντρωθείτε σε κάτι που είναι σημαντικό (δοκιμάστε το τώρα στο Beta)
• Family Link: Τώρα μέρος των ρυθμίσεων του Digital Wellbeing, βοηθάει τους γονείς να καθορίσουν digital κανόνες για όλη την οικογένεια

Μέσα στους επόμενους μήνες και έως το τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με το ανακοινωμένο πρόγραμμα της Nokia αναβάθμιση σε Android 10 θα λάβουν και τα μοντέλα Nokia 7.1 και Nokia 9 PureView.

Αναλυτικά τα Nokia smartphones και πότε αναμένεται να δεχθούν την αναβάθμιση σε Android 10

Q4 2019 (τέταρτο τρίμηνο 2019)
Nokia 7.1
Nokia 8.1
Nokia 9 PureView

Τέλη 2019 με αρχές 2020
Nokia 6.1
Nokia 6.1 Plus
Nokia 7 Plus

Q1 2020 (πρώτο τρίμηνο 2020)
Nokia 2.2
Nokia 3.1 Plus
Nokia 3.2
Nokia 4.2
Nokia 1 Plus
Nokia 5.1 Plus
Nokia 8 Sirocco

Q2 2020 (δεύτερο τρίμηνο 2020)
Nokia 2.1
Nokia 3.1
Nokia 5.1
Nokia 1

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.