Το Samsung Galaxy J6 με 5.6″ Infinity Display σε real-time φωτογραφίες

H Samsung παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά Galaxy A6 και τώρα ετοιμάζεται να λανσάρει ένα οικονομικότερο μοντέλο με Infinity Display οθόνη, το Samsung Galaxy J6, το οποίο έκανε την εμφάνισή του σε real-time φωτογραφίες.

Όσον αφορά στα επιμέρους χαρακτηριστικά του νέου Galaxy J, η Infinity Display οθόνη με αναλογία 18:9,5 τεχνολογίας Super AMOLED έχει διαγώνιο 5,6 ίντσες, ενώ τη λειτουργία του υποστηρίζει το Exynos 7870 system-on-chip, χαρακτηριστικά που συναντήσαμε και στο Galaxy A6.

To νέο κορεάτικο μοντέλο προσφέρει επίσης επιλογές στη μνήμη RAM με 2, 3 ή 4 GB, καθώς και στους διαθέσιμους αποθηκευτικούς χώρους με 32 GB ή 64 GB, ενώ διαθέτει και υποδοχή microSD για επέκταση της εσωτερικής μνήμης του. Στον mid-to-low-range εξοπλισμό του ανήκουν επίσης η 13 MP κάμερα στο πίσω μέρος μαζί με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, η 8 MP κάμερα μπροστά και τα δύο LED flash για νυχτερινές λήψεις.

Επιπρόσθετα, το κορεάτικο μοντέλο προσφέρει dual-SIM υποστήριξη, σύνδεση με ακουστικά 3.5 mm και μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh.

Όσον αφορά τις τιμές του, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες το μοντέλο των 2 ή 3/32 GB (ανάλογα την αγορά) θα κοστίζει $210/€180, ενώ το μοντέλο των 4 GB/64 GB έρχεται στα $240/€200.

Το Samsung Galaxy J6 είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθεί επίσημα στις 25 Μαΐου.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.