To Xiaomi Mi 11 Ultra τα… σπάει στο DxOMark

To Xiaomi Mi 11 Ultra δείχνει τα… δόντια του και στο benchmarking, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει το DxOMark. Σε μια πρώτη ανάλυση των δεδομένων από τις επιδόσεις της κάμερας, το DxOMark του δίνει πολύ μεγάλο σκορ.

Εν αναμονή της πλήρους ανάλυσης των δυνατοτήτων του camera benchmarking του DxOMark για το Xiaomi Mi 11 Ultra, δημοσιεύονται κάποια πρώτα συμπεράσματα που δικαιολογούν το hype που είχε δημιουργηθεί για το σύστημα imaging που φέρει το νέο smartphone της Xiaomi.

Συνολικά, σε μία πρώτη αποτίμηση το DxOMark δίνει στο Xiaomi Mi 11 Ultra σκορ 143, αφήνοντας πίσω με διαφορά τον μέχρι σήμερα βασιλιά της κατηγορίας που δεν ήταν άλλος από το Huawei Mate 40 Pro+.

Ορθά εδώ πολλοί έχουν σπεύσει να εκφράσουν ενστάσεις στο ότι δεν θα πρέπει να παίρνει κανείς τοις μετρητοίς την άποψη ενός camera benchmarking site, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αξιόλογο να αναφερθεί ότι σημειώνονται τόσο υψηλά σκορ. Αναμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες αξιολογήσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι περιμένουμε πώς και πώς να πάρει το Xiaomi Mi 11 Ultra στα χέρια του ο Κώστας και αφότου αναλάβει τη συσκευασία το μαγικό κοπίδι του να αρχίσει τις φωτογραφίες.

Επεξεργάστηκε την 31 Μαρτίου 2021 9:30

Σχόλια

  • 1200€. Τρελή τιμή. Μπορώ να αγοράσω dslr + 2 φακούς και κινητό σε χαμηλότερη τιμή. Αυτό θα κάνω.

    • Ακριβό όπως όλες η ναυαρχίδες! Έχει τα πάντα και στα χαρτιά είναι το καλύτερο! Και και εγώ θα ήθελα να κάνει 700 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αφού βλέπει Xiaomi ότι υπάρχει ρεύμα και αγοραστικό κοινό λογικό είναι να κάνεις αυτές τις τιμές.

  • Ειδικά εκεί που ανοίγεις την συσκευασία, ανοίγεις για πρώτη φορά το κινητό των 1200€, σου βγάζει ειδοποίηση πως σε 5 λεπτά θα σβήσει και ψάχνεις να βρεις τον φορτιστή και το καλώδιο και συνειδητοποίεις πως τα έχουν αφαιρέσει σπάει και το κινητό, στην κυριολεξία γιατί το πέταξες στον τοίχο.

    • Ολα τα κινητά έρχονται φορτισμένα απο το κουτί μέχρι το 50-60% που σου φτάνει για μία ημέρα (εκτός και μιλάμε για κάνα iphone που έχουν αστείες χωρητικότητες). Και εγώ δεν συμφωνώ με την έλλειψη φορτιστή αλλά να μην γράφουμε και υπερβολές.

    • Μερικές φορές καλό είναι να κάνουμε μια έρευνα πριν σχολιάσουμε. Η xiaomi δεν βάζει φορτιστή στη Κίνα, και εκεί ακόμα σου δίνει την επιλογή να τον πάρεις δωρεάν έξτρα. Στην Ευρώπη έρχονται με φορτιστή στη συσκευασία.

  • Το τερμάτισαν στο DXO ..

    Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πλέον οι Κινέζοι ..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.