Vivo IQOO 9: Έρχεται σε λίγο με τεράστια κάμερα στο πίσω μέρος

Το στοιχείο που θα ξεχωρίζει στο σχεδιασμό του πίσω μέρους του Vivo IQOO 9 είναι ο χώρος της κάμερας. Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου και ήδη βλέπουμε κάποιες πρώτες εικόνες.

Η IQOO 9 Series της Vivo επιβεβαιώνεται ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της στις αρχές του νέου χρόνου, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα και τις πρώτες teaser φωτογραφίες από το νέο μοντέλο. Αναμφίβολα, το στοιχείο που ξεχωρίζει από τον σχεδιασμό του πίσω μέρους είναι το τεράστιο ορθογώνιο πλαίσιο για το camera setup. Η μπροστινή κάμερα είναι τύπου punch hole, ενώ το τριπλό camera setup είναι σχήματος L στο πίσω μέρος.

Η οθόνη του θα είναι τεχνολογίας AMOLED και το πάνελ θα είναι κατασκευασμένο από τη Samsung. Περιμένουμε να έχει τεχνολογία LTPO, άρα υποπτευόμαστε ότι θα κινούμαστε στα 120 Hz με ρύθμιση ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται, ενώ η ανάλυση θα είναι 2Κ. Το πίσω μέρος της κάμερας πάντως θυμίζει έντονα το Xiaomi Mi 11 Ultra, με τη διαφορά ότι δεν θα υπάρχει μία μικρή οθόνη εκεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.