Smartphones

vivo: Νέα προσιτή συσκευή εμφανίστηκε στο TENAA

Ένα τηλέφωνο vivo με αριθμό μοντέλου V2140A εμφανίστηκε στον ιστότοπο του κινεζικού οργανισμού πιστοποίησης TENAA. Πρόκειται για μια συσκευή εισαγωγικού επιπέδου με συνδεσιμότητα LTE και βασικά χαρακτηριστικά, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα έχει και χαμηλή τιμή.

Το όνομά της πιστεύεται πως θα είναι vivo Y15, καθώς πολλές από τις προδιαγραφές ταιριάζουν με τα ήδη λανσαρισμένα vivo Y15a και vivo Y15s.

Πιο συγκεκριμένα, το vivo V2140A διαθέτει οθόνη AMOLED 6,51” με ανάλυση HD+, κάτι που θα ήταν βελτίωση σε σχέση με τα δύο άλλα τηλέφωνα. Το chipset παρατίθεται με οκταπύρηνο CPU που έχει τέσσερις μονάδες στα 2,3 GHz και τις άλλες τέσσερις στα 1,8 GHz, κάτι που σημαίνει ότι είναι είτε το Helio G35 είτε το Helio P35 της Mediatek.

Οι εικόνες μας έδειξαν δύο κάμερες στο πίσω μέρος και η TENAA ανέφερε τη ρύθμιση ως 13MP + 2MP, ενώ η λήψη selfie είναι 8 MP. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν 4/6 GB RAM, 64/128 GB αποθήκευσης, ελάχιστη χωρητικότητα μπαταρίας 4.910 mAh.

Η σειρά vivo Y κυκλοφορεί συνήθως αποκλειστικά στην Κίνα, ωστόσο πρόσφατα μοντέλα έγιναν διαθέσιμα και στην παγκόσμια αγορά, επομένως ίσως αυτό το vivo Y15 κάνει την εμφάνισή του και στο εξωτερικό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.