Smartphones

Vivo NEX 3 και NEX 3 5G: Θα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά τους;

Το NEX 3 της Vivo θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ωστόσο σήμερα διέρρευσε μία λίστα με τα χαρακτηριστικά του, σύμφωνα με την οποία το τηλέφωνο θα ενσωματώνει τον νέο Snapdragon 855+. Η συσκευή λέγεται ότι θα είναι η πρώτη με all-screen display και front facing selfie κάμερα κάτω από την οθόνη. Ταυτόχρονα με την under-screen camera τεχνολογία, αναμένεται και ο ερχομός του waterfall display.

Σύμφωνα με την λίστα που διέρρευσε στο Weibo η Vivo θα φέρει στην αγορά δύο NEX 3 smartphone, το απλό και αυτό με την υποστήριξη του 5G δικτύου, η οποία θα είναι και η μόνη διαφορά που θα συναντήσουν οι αγοραστές.

Vivo NEX 3 5G

Το Vivo NEX 3 5G θα έχει διαστάσεις 167.44 x 76.18 x 9.4 mm και θα ζυγίζει 218.5 γραμμάρια. Η οθόνη του θα μετράει 6.89 ίντσες και θα έχει ανάλυση 2256 x 1080 pixels. Εσωτερικά θα συναντήσουμε τον διάδοχο του Snapdragon 855 ο οποίος έχει καλύτερες επιδόσεις στο gaming και μνήμη RAM η οποία ξεκινάει από τα 8GB και φτάνει έως τα 12GB. Ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει έως 512GB και θα έχει ελάχιστη χωρητικότητα τα 128GB.

Ζωή στο smartphone θα δίνει μία 4.500mAh μπαταρία η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 44W. Στα της συνδεσμολογίας τώρα θα υπάρχει USB-C θύρα και 3.5mm audio jack το οποίο έχει ξεκινήσει να εγκαταλείπεται από τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές.

Η κάμερα θα έχει τριπλή διάταξη και θα αποτελείται από έναν 64MP αισθητήρα και δύο 13MP αισθητήρες οι οποίοι πιθανόν θα έχουν telephoto και ultrawide φακό.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.