Vivo NEX 3: Θα είναι το πρώτο all-screen smartphone με under-display selfie;

Η Vivo δημιούργησε τη σειρά NEX για να δοκιμάζει κάθε τι νέο και ιδιαίτερα τα περίεργα design που σκέφτονται οι σχεδιαστές της. Αν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες συσκευές, η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά το επόμενο μοντέλο που δεν είναι άλλο από το Vivo NEX 3.

Γενικά δεν γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, αλλά ο product manager της εταιρείας, Li Xiang, δημοσίευσε μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει το μπροστά πάνελ. Σύμφωνα με την εικόνα το Vivo NEX 3 θα έχει “Waterfall Screen” και θα είναι η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιεί τέτοια οθόνη.

Με αυτόν τον σχεδιασμό η συσκευή θα έχει οθόνη με καμπύλες και στις δύο άκρες, κάτι που επιτρέπει στην εταιρεία να εκμηδενίσει τα bezels. Άλλωστε η Vivo είχε αναφέρει ότι έφτασε πλέον η εποχή για την επίτευξη της 100% αναλογίας οθόνης προς σώμα.

Επιπλέον, η εταιρεία φαίνεται ότι έχει λύσει το πρόβλημα του λεγόμενου “Windows Effect” που παρουσιάζουν οι under-display κάμερες. Οπότε, με βάση τα παραπάνω και την εικόνα στην οποία βλέπουμε ένα πάνελ χωρίς τρύπες, μάλλον το Vivo NEX 3 θα είναι το πρώτο πραγματικά all-screen smartphone με under-display κάμερα.

Πέρα από την εικόνα, ο Li Xiang επιβεβαίωσε ότι το Vivo NEX 3 θα έχει κλασική θύρα ακουστικών. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του smartphone, αναμένεται να έχει τον Snapdragon 855+, in-display fingerprint scanner, υποστήριξη 5G και μπαταρία με τεράστια χωρητικότητα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Σεπτεμβρίου 2019 14:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.