Vivo V23e 5G: Αποκαλύφθηκε το chipset του

, Vivo V23e 5G: Αποκαλύφθηκε το chipset του

Η vivo κυκλοφόρησε το V23e μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ωστόσο τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το V23e 5G στις 23 Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη.

Μια διαφημιστική αφίσα που αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες δείχνει ότι, σε αντίθεση με το μοντέλο 4G που έχει κάμερα selfie 50ΜΡ, η έκδοση 5G του V23e θα έχει μία των 44 MP.

Άλλες πληροφορίες δεν ήταν γνωστές μέχρι και σήμερα. Ωστόσο αυτό άλλαξε χάρη σε κάποιον που είχε στην κατοχή του ένα πρωτότυπο και αποφάσισε να τρέξει το Geekbench. Τα αποτελέσματα του τηλεφώνου έδειξαν πως το V23e 5G θα τροφοδοτείται από το Dimensity 810 SoC της MediaTek και θα έχει 8 GB RAM, ενώ θα τρέχει Android 11 κατά την κυκλοφορία.

Φήμες έλεγαν ότι το V23e 5G έφτασε στην αγορά της Ταϊλάνδης σε μία έκδοση με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα σύστημα τριπλής κάμερας με έναν κύριο αισθητήρα, έναν υπερευρυγώνιο και μια κάμερα macro, ενώ το ακουστικό θα προσφέρεται σε δύο χρωματισμούς, Sunshine Coast και Moonlight Shadow.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.