Xiaomi: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα κυκλοφορίας του Android Q για τις συσκευές της

Xiaomi, Xiaomi: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα κυκλοφορίας του Android Q για τις συσκευές της

Σήμερα η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι το MIUI 11 που θα είναι βασισμένο στο Android Q θα γίνει διαθέσιμο σε 11 συσκευές μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η Google έχει ολοκληρώσει ήδη τέσσερις beta του Android Q και αναφορές θέλουν τη Xiaomi να εργάζεται πάνω στο MIUI 11 από τον Ιανουάριο. Η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι η επόμενη έκδοση του λογισμικού θα έρθει με καλύτερα εικονίδια, amination, dark θέμα, και πολλές βελτιώσεις επιδόσεων και μπαταρίας.

Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με λεπτομέρειες για όλες τις αλλαγές που θα φέρει το MIUI 11 στις συσκευές της εταιρείας. Όμως η Xiaomi μέσω του επίσημου κινέζικου MIUI forum ανακοίνωσε λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα της για το πότε θα γίνει διαθέσιμη η σταθερή έκδοση του Android Q σε έντεκα από τις συσκευές της.

Xiaomi, Xiaomi: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα κυκλοφορίας του Android Q για τις συσκευές της

Το τέταρτο τρίμηνο του 2019 θα αναβαθμιστούν οι εξής συσκευές:

Και το πρώτο τρίμηνο του 2020 το Android Q θα πάρουν τα ακόλουθα smartphones:

Φυσικά όπως είναι ήδη γνωστό η τέταρτη beta του Android Q έγινε διαθέσιμη για αρκετές συσκευές που δεν ανήκουν στη Google. Οι συσκευές της Xiaomi Mi Mix 3, Mi 9 και το Redmi K20 Pro ανήκουν στο πρόγραμμα beta της Google, οπότε αναμένουμε να είναι και από τις πρώτες που θα πάρουν το Android Q.

Η Xiaomi δήλωσε ότι το πρόγραμμα αυτό θα τηρηθεί αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο και πως οι ημερομηνίες αφορούν τις κινέζικες εκδόσεις των συσκευών. Ωστόσο, με βάση τη μέχρι τώρα τακτική της εταιρείας, η παγκόσμια έκδοση του MIUI 11 θα λίγο μετά την κιζένικη.

Τέλος, η Xiaomi πρόσθεσε ότι προς το παρόν το MIUI 11 για άλλες συσκευές είναι υπό ανάθεση και προγραμματισμό. Οπότε, όσοι διαθέτουν τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας θα χρειαστεί να επιδείξουν αρκετή υπομονή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.