Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro: Διαθέσιμη η πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Android 11

Με τη Google να ανακοινώνει την πρώτη δοκιμαστική έκδοση του επερχόμενου της λειτουργικού στις συσκευές Pixel, ήταν σίγουρο πως και οι υπόλοιποι κατασκευαστές θα ακολουθήσουν. Την αρχή έκανε η OnePlus πριν μερικές ημέρες και τώρα έρχεται και η Xiaomi.

Η πρώτη beta έκδοση του Android 11 σε συσκευές Xiaomi λοιπόν είναι γεγονός και μάλιστα διαθέσιμη για τους τολμηρούς να τη δοκιμάσουν. Στην παρούσα φάση, η beta αφορά μόνο δύο συσκευές της εταιρείας και συγκεκριμένα τις ναυαρχίδες Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro. Η εταιρεία είχε υποσχεθεί πως και οι χρήστες του Poco F2 Pro θα μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κάτι που προς το παρόν δεν έγινε.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε την εν λόγω έκδοση στη συσκευή σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε τους αντίστοιχους USB Drivers στον υπολογιστή σας και να έχετε ξεκλείδωτο bootloader. Αν τα έχετε αυτά, μπορείτε να κατεβάσετε την αντίστοιχη ROM για το Mi 10 ή το Mi 10 Pro (review) και να την περάσετε στη συσκευή σας μέσω του Mi Flash Tool.

Όσοι τολμηροί το δοκιμάσουν, να ξέρουν πως θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά bugs και κολλήματα, λόγω του ότι πρόκειται για την πρώτη beta έκδοση του λειτουργικού. Αν πάντως προχωρήσετε στο μεγάλο βήμα, γράψτε μας τις εντυπώσεις σας και τα προβλήματα που είδατε.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Ιουνίου 2020 8:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.