Xiaomi Mi 9T: Το rebrand του Redmi K20 βγήκε στο Geekbench, στην Ευρώπη θα ξεκινά από τα 359 ευρώ

Η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι στις 12 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Xiaomi Mi 9T. Αρκετές αναφορές ισχυρίζονται ότι το Redmi K20 θα μετονομαστεί σε Xiaomi Mi 9T σε μερικές αγορές εκτός Κίνας. Τώρα εμφανίστηκε στο Geekbench μία τις οποίας τα χαρακτηριστικά επιβεβαιώνουν αυτό τον ισχυρισμό.

Η καταχώρηση του Xiaomi Mi 9T στο Geekbench αποκαλύπτει ότι τρέχει Android 9 Pie και είναι εξοπλισμένο με 6GB μνήμη RAM. Αντί για το όνομα του επεξεργαστή στην καταχώρηση της motherboard αναγράφεται το κωδικό όνομα “davinci”.

Τι σημασία έχει ένα κωδικό όνομα; Πριν τα Redmi K20 κυκλοφορήσουν, αρκετά leaks ήθελαν το κωδικό όνομα της βασικής έκδοσης να είναι Da Vinci, ενώ η προ αναφερόνταν ως Raphael. Οπότε, η αναγραφή του davinci στο Geekbench είναι μία ακόμη απόδειξη ότι πρόκειται για το rebrand του Redmi K20.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το Xiaomi Mi 9T στο Single-Core test είναι 2.540 και στο Multi-Core test 6.911 πόντους.

Όπως είναι λογικό, περιμένουμε ότι Xiaomi Mi 9T θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την κινέζικη έκδοση και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Carbon Black, Glacier Blue και Flame Red. Σε επίπεδο μνημών, μάλλον στις Ευρωπαϊκές αγορές θα δούμε την των 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου με τιμή 359€.

Σε περίπτωση που κυκλοφορήσουν στις Ευρωπαϊκές αγορές οι μεγαλύτερες εκδόσεις, τότε περιμένουμε ότι η 6GB/128GB θα τιμολογείται στα 379€, και η τιμή της πιο ακριβής έκδοσης με τα 8GB μνήμη RAM και 256GB θα είναι 499€.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουνίου 2019 18:54

Σχόλια

  • Δηλαδή Ελλάδα αν το πάρουμε με την επίσημη εγγύηση γύρω στα 40 με 50 ευρώ παραπάνω. Φαντάζομαι η έκδοση PRO θα κυμανθεί στα επίπεδα του Mi9, όχι και άσχημα.

  • Ξεκλειδωνεις bootloader και του περνάς μια custom αργότερα. Οσο αφορά το άρθρο περι φημών specs κ τα υπόλοιπα υπάρχουν ηδη συσκευές mi9t σε χέρια διαφόρων στο YouTube

    • Και βγαζεις καμερα και ηχο αχρηστα επειδη σχεδον κανεις δεν μπορει να παρει τους drivers και να τους περασει σε μια Aosp η καποια δικια του version!

  • Καλησπέρα, προσωπική άποψη, αλλά να έχεις Σιαόμι χωρίς MIUI είναι ιεροσυλία.. Όποιος θέλει stock Android μπορεί να επιλέξει από χιλιάδες άλλα κινητά.. φιλικά πάντα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.