Xiaomi Mi Note 10: Διέρρευσε το retail box, μάλλον θα κυκλοφορήσει τέλη Οκτωβρίου

Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Mi Note 10: Διέρρευσε το retail box, μάλλον θα κυκλοφορήσει τέλη Οκτωβρίου

Το 2017 η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Note 3, το οποίο ήταν και το τελευταίο τηλέφωνο της σειράς που κυκλοφόρησε. Τώρα, σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία ετοιμάζει το Xiaomi Mi Note 10 το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Ενδιαφέρον είναι ότι όχι μόνο η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει ένα smartphone της σειράς από το 2017 αλλά και πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος κάποια συσκευή που θα ανήκει στις σειρές Mi Note και Mi MAX.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό ο leakster IceUniverse αποκάλυψε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να ανανεώσει τη σειρά Mi Note κυκλοφορώντας το Mi Note 10. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε ο χρήστης του Twitter @TechyMr, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία με το κουτί του Xiaomi Mi Note 10.

Δυστυχώς το κουτί δεν αποκαλύπτει κανένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Επίσης, δεν είναι γνωστό αν το Mi Note 10 θα είναι flagship smartphone όπως το Mi Note 2 ή higher midrange όπως το Mi Note 3. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν γνωρίζουμε γιατί η εταιρεία επέλεξε να παραλείψει τα μοντέλα 4 έως 9 και να κυκλοφορήσει κατευθείαν 10.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του το κουτί του Xiaomi Mi Note 10, το smartphone θα κυκλοφορήσει σύντομα. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.