Xiaomi Mi Note 10: Διέρρευσε το retail box, μάλλον θα κυκλοφορήσει τέλη Οκτωβρίου

Το 2017 η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Note 3, το οποίο ήταν και το τελευταίο τηλέφωνο της σειράς που κυκλοφόρησε. Τώρα, σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία ετοιμάζει το Xiaomi Mi Note 10 το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Ενδιαφέρον είναι ότι όχι μόνο η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει ένα smartphone της σειράς από το 2017 αλλά και πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει φέτος κάποια συσκευή που θα ανήκει στις σειρές Mi Note και Mi MAX.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό ο leakster IceUniverse αποκάλυψε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να ανανεώσει τη σειρά Mi Note κυκλοφορώντας το Mi Note 10. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε ο χρήστης του Twitter @TechyMr, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία με το κουτί του Xiaomi Mi Note 10.

Δυστυχώς το κουτί δεν αποκαλύπτει κανένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Επίσης, δεν είναι γνωστό αν το Mi Note 10 θα είναι flagship smartphone όπως το Mi Note 2 ή higher midrange όπως το Mi Note 3. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν γνωρίζουμε γιατί η εταιρεία επέλεξε να παραλείψει τα μοντέλα 4 έως 9 και να κυκλοφορήσει κατευθείαν 10.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του το κουτί του Xiaomi Mi Note 10, το smartphone θα κυκλοφορήσει σύντομα. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Νοεμβρίου 2019 8:14

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.