Xiaomi Mi Note 10 και 10 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και επιδόσεις στο Geekbench

Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Mi Note 10 και 10 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και επιδόσεις στο Geekbench

Η 5η Νοεμβρίου πρόκειται να είναι μία μεγάλη μέρα για τους οπαδούς της Xiaomi. Περιμένουμε την εταιρεία να παρουσιάσει το πρώτο της smartwatch, τη νέα σειρά Mi TV 5, το Mi CC9 Pro και τα Xiaomi Mi Note 10 και Mi Note 10 Pro. Γνωρίζουμε αρκετά για όλες τις συσκευές, αλλά τώρα αποκαλύφθηκαν όλα τα χαρακτηριστικά των Mi Note 10.

Xiaomi Mi Note 10

Το Mi Note 10 θα έχει 6,4 ίντσες οθόνη FHD+ AMOLED και θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730G, τον οποίο θα συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Σε επίπεδο καμερών, το Mi Note 10 θα έχει πενταπλή πίσω κάμερα, με αισθητήρες 108MP, 16MP και 12MP, και δυνατότητα 2x οπτικού ζουμ. Η selfie κάμερα θα είναι στα 32MP. Κατά τα άλλα, το smartphone θα έχει μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W, IR, NFC και κλασική θύρα ακουστικών.

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Τα δύο smartphones της σειράς διαφέρουν στην οθόνη, ελαφρώς στις κάμερες, τον αποθηκευτικό χώρο και τη γρήγορη φόρτιση που υποστηρίζουν. Συγκεκριμένα, το Mi Note 10 Pro θα έχει 6,7 ίντσες οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο, Snapdragon 855+ και θα υποστηρίζει 40W γρήγορη φόρτιση. Επίσης, οι κάμερες του θα υποστηρίζουν 5x οπτικό ζουμ.

Το Geekbench και το Mi CC9 Pro

Πρόσφατη καταχώρηση στο Geekbench απέδειξε ότι το Mi Note 10 είναι όντως rebrand έκδοση του Xiaomi Mi CC9 Pro. Στην καταχώρηση αυτή το Mi Note 10 έχει το ίδιο κωδικό όνομα με το Mi CC9 Pro, “tucana”, και τον ίδιο επεξεργαστή. Τα score των δύο smartphones διαφέρουν ελάχιστα.

Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Mi Note 10 και 10 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και επιδόσεις στο Geekbench

Φαίνεται ότι τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν έχουν μερικές διαφορές με το Mi CC9 Pro. Tο απλό Mi Note 10 θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή του Mi CC9 Pro, ίδια ταχυφόρτιση και οθόνη, αλλά μικρότερη μπαταρία και λιγότερο ισχυρό module καμερών.

Από την άλλη, το Xiaomi Mi Note 10 Pro θα έχει διαφορετικό επεξεργαστή, την ίδια πενταπλή κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερο χώρο αποθήκευσης και υποστήριξη ταχύτερης γρήγορης φόρτισης.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι τα τελικά χαρακτηριστικά των τριών smartphones, αλλά η 5η Νοεμβρίου πλησιάζει. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να μάθετε πρώτοι τα πάντα για τις συσκευές που θα παρουσιάσει η Xiaomi.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.