Xiaomi Mi Note 10: Θα έχει πενταπλή κάμερα 108MP και Snapdragon 855+

Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Mi Note 10: Θα έχει πενταπλή κάμερα 108MP και Snapdragon 855+

Όπως όλα δείχνουν οι φήμες και τα leaks που ήθελαν τη Xiaomi να ετοιμάζει το επόμενο μοντέλο της σειράς Note ήταν απόλυτα σωστές. Μετά από διάφορες ιστοσελίδες πιστοποιήσεων τις οποίες επισκέφθηκε το smartphone, η εταιρεία δημοσίευσε teaser του Xiaomi Mi Note 10.

Τα smartphones της Xiaomi με τις πενταπλές κάμερες 108MP

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το Mi Note 10 θα είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως με πέντε πίσω κάμερες όπου η κύρια είναι στα 108MP.

Επίσης, η Xiaomi έχει ήδη κάνει tease και το Mi CC9 Pro το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και θα έχει πέντε κάμερες με την κύρια να είναι στα 108MP. Από τη στιγμή που η σειρά CC δεν έχει βγει ποτέ εκτός της κινέζικης αγοράς θεωρούμε ότι το Xiaomi Mi Note 10 θα είναι η rebrand έκδοση του Mi CC9 Pro. Κάτι που θα εξηγούσε τον χαρακτηρισμό του από την εταιρεία ως το πρώτο smartphone παγκοσμίως με πέντε πίσω κάμερες όπου η κύρια είναι στα 108MP.

Ο leakster @stufflistings έκανε tweet στο οποίο αναφέρει ότι το Mi Note 10 και το Mi CC9 Pro θα έχουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετικό επεξεργαστή. Η αναφορά αυτή ενισχύει τα leaks που ήθελαν το Xiaomi Mi Note 10 να έχει flagship χαρακτηριστικά και να διαθέτει τον Snapdragon 855+. Οι περισσότερες αναφορές σημειώνουν ότι το Mi CC9 Pro θα έχει τον Snapdragon 730G.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τα παραπάνω ούτε έχουν αποκαλυφθεί άλλα χαρακτηριστικά για το Xiaomi Mi Note 10. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για για περισσότερα teasers, leaks, ή την παρουσίαση των smartphones στις 5 Νοεμβρίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Άντε πάλι με τις πολλές κάμερες και τα megapixels….

Vendetta

Σε λιγα χρόνια θα κρατάς το κινητό από τα πλάγια για να βγάλεις φώτο αφού όλη η πλάτη θα είναι γεμάτη από κάμερες…

George

Οι πολλές κάμερας χρειάζονται διότι η κάθε μία έχει διαφορετικό ρόλο: Wide, telephoto, makro κτλ. Τα πολλά mp δεν είναι καθόλου, μα καθόλου κακό. Στην πραγματικότητα είναι εκπληκτικό που μπορείς πλέον να τραβήξεις φωτογραφία τόσο πολύ υψηλής ανάλυσης, απλά από ένα κινητό. Θες να τραβήξεις φωτογραφία, να κάνεις μετά “crop” χωρίς απώλεια ποιότητας; Τραβάς με την πλήρη ανάλυση των 108mp. Θέλεις απλά μία καλή φωτογραφία, χωρίς τεράστια ανάλυση και χωρίς φυσικά να καταλαμβάνει σημαντικό μέγεθος αποθηκευτικού χώρου; Πας στις ρυθμίσεις πριν τραβήξεις την φωτογραφία, και μειώνεις την ανάλυση της κάμερας. Παρά πολύ εύκολο. Πάρα πολύ απλά. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέμα έχουν κάποιοι με τα πολλά mp. Μόνο καλό είναι, καθόλου κακό.

Nickolas

Για να δούμε, μακάρι να είναι κάτι καλό.

VirtualPoser

Ναι και τελικά δεν έχει snapdragon 855+ αλλά τον παλιό τον 750. Κρίμα. Θα ήταν τέρμα killer αν είχε τον 855+ φανταστείτε θα είχε και 4Κ60fps και καλύτερη επεξεργασία δεδομένων από τον αισθητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.