Google: Έρχεται νέο Pixelbook μαζί με της σειρά Pixel 3;

Pixelbook, Google: Έρχεται νέο Pixelbook μαζί με της σειρά Pixel 3;

Tον περασμένο Μάιο, ακούσαμε για πρώτη φορά ότι η Google μπορεί να λανσάρει μαζί με smartphones Pixel 3, Pixel 3 XL, το Pixel smartwatch. Τα τελευταία tweets από τον Evan Blass μας δίνουν την πληροφορία ότι μία ακόμη νέα συσκευή έρχεται από την εταιρεία, το Pixelbook δεύτερης γενιάς.

To νέο notebook της εταιρείας μάλιστα σύμφωνα με το διάσημο leakster θα έρχεται με λεπτότερα bezels, ενώ η αποστολή του θα ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους. Είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Pixelbook ωστόσο αναμένουμε το νέο μοντέλο της Google με Chrome OS να ενσωματώνει τελευταίας γενιάς Intel ή Qualcomm ARM chipset και να υποστηρίζει το Google Assistant.

Στο περυσινό hardware event η Google μαζί με την παρουσίαση των Pixel 2 και Pixel 2 XL, είχε ανακοινώσει την επιστροφή της στα laptops με το Pixelbook. Η νέα γενιά των Pixel smartphones, Google Pixel 3 και Pixel 3XL, θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου στο ίδιο καθιερωμένο επίσημο ραντεβού της εταιρείας, την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και αντίστοιχα, στο ίδιο event δεν αποκλείεται να δούμε το Pixelbook δεύτερης γενιάς, το Pixel smartwatch και ίσως μία αναβαθμισμένη έκδοση των Pixel Buds.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.