H LG φέρνει το service των notebooks στην πόρτα σας

Η LG Electronics Ελλάς δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών της, θέτοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και σε επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών και υποστήριξης.

Χρειάζεστε service για το φορητό υπολογιστή σας; Δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε πια για τις μεταφορές και τις μετακινήσεις, καθώς αυτό παρέχεται από την LG εύκολα και γρήγορα με δύο τρόπους:

Είτε με την εγγύηση 2 χρόνων με παραλαβή και παράδοση στον χώρο του πελάτη (2 ways on site collection), είτε με Remote Support για την αποκατάσταση προβλημάτων λογισμικού στο χώρο του χρήστη. Μέσω της σύνδεσης Ιντερνετ την οποία και πρέπει να έχετε η LG προσφέρει τεχνική υποστήριξη από απόσταση. Αυτό γίνεται μέσω ενός ειδικού προγράμματος απομακρυσμένης βοήθειας (χειρισμός δηλαδή του ηλεκτρονικού υπολογιστή από απόσταση) με το οποίο προσφέρεται βοήθεια σε προβλήματα που αφορούν το λειτουργικό σύστημα του φορητού σας υπολογιστή.

Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί άμεσα, χωρίς να χρειάζεται κάποια μετατροπή στον υπολογιστή σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενέργειες του συνεργάτη μας στον υπολογιστή σας, και να συζητήσετε μαζί του, ενώ παρέχει ασφάλεια με τη χρήση κρυπτογράφησης που δεν επιτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Η διαδικασία είναι απλή: Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (801 11 200 900) για να δημιουργηθεί η αίτηση για Remote Support στο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης . Το Κέντρο Εξυπηρέτησης έπειτα από επικοινωνία μαζί σας θα σας προμηθεύσει με ένα προσωρινό κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία αυτή, θέτοντας την έτσι σε λειτουργία.

Επίσης, η LG προσφέρει την εγγύηση «0» pixel, όπου αν διαπιστώσετε καμένο pixel στην οθόνη του φορητού σας υπολογιστή, σε διάρκεια 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος, η εταιρεία θα αντικαταστήσει την οθόνη.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KOSTAS

ENA KALYTERO SERVICE APO TON MANOLOPOYLO XREIAZOMASTE STHN ATHINA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear LG LG Display

Η LG Display παρουσιάζει οθόνη 12″ που μπορεί να τεντωθεί στις 14″

Οι foldable οθόνες κερδίζουν έδαφος στην αγορά των smartphone, αλλά υπάρχει μια σχετική τεχνολογία – οι οθόνες που τεντώνονται- που κάνει την εμφάνισή της.

Home Cinema LG

Η LG προωθεί την επιχειρηματική της πλατφόρμα Smart TV με το webOS Hub

Το webOS Hub δεν είναι απλώς μια «έξυπνη» πλατφόρμα. Υποστηρίζεται από τεχνολογικούς συνεργάτες της LG, όπως είναι οι Dolby, Realtek, Gracenote και CEVA.

Home Cinema LG

LG Ads Solutions σε τηλεοράσεις LG για αυτόματη αναγνώριση περιεχομένου

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της αποκλειστικής τεχνολογίας αυτόματης αναγνώρισης περιεχομένου (ACR) της LG Ads Solutions σε LG τηλεοράσεις παγκοσμίως.

Home Cinema LG

LG OLEDB26: Μοναδική εμπειρία θέασης και καθηλωτικός ήχος surround

Η LG OLEDB26 η νέα έξυπνη τηλεόραση της LG βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά της και την ποιότητα της εικόνας.