Sony VAIO CR series: Νέο στυλ για το φθινόπωρο του 2007

Η σειρά VAIO CR21, τα μοντέλα της οποίας είναι φορητοί υπολογιστές με επίκεντρο το lifestyle που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να ανταποκριθούν σε μια πληθώρα διαφορετικών μεταξύ τους προσωπικοτήτων χρηστών, απέκτησε νέα όψη. Πρόκειται για μια σειρά με κομψό σχεδιασμό, εργονομικό σχεδιασμό πληκτρολογίου και ειδικά εφέ φωτισμού.

Tα νέα μοντέλα διαθέτουν μια ευρεία γκάμα χρωμάτων προσεκτικά επιλεγμένων, έτσι ώστε να δίνουν την ευκαιρία σε χρήστες με πολύ διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες να βρουν ιδανικό για εκείνους χρώμα. Στα χρώματα περιλαμβάνεται το ασυγκράτητα ρομαντικό ροζ (Luxury Pink), το κομψό και μοδάτο μπλε (Indigo Blue), το γεμάτο ενέργεια και αυτοπεποίθηση κόκκινο (Blazing Red) και το γαλήνια μινιμαλιστικό λευκό (Pure White).

Φυσικά, πίσω από την εξαιρετική ποιότητα σχεδίασης θα βρείτε και την αντίστοιχη τεχνολογία υψηλών επιδόσεων. Τα μοντέλα της σειράς CR21 διαθέτουν οθόνη widescreen που προσφέρει ζωντανά χρώματα και υψηλή χρωματική αντίθεση χάρη στην τεχνολογία X-black LCD, ενώ παράλληλα διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα Motion Eye, ανάλυσης 1.3 megapixels, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για video chat υψηλής ανάλυσης. Η ειδική λειτουργία AV σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε DVD ή να παίξετε μουσική με το πάτημα ενός κουμπιού – χωρίς να χρειάζεται πρώτα να εκκινήσετε τα Windows.
Έχει βάρος μόλις 2,5 κιλά για εύκολη μεταφορά.

Σειρά CR21 – κύρια χαρακτηριστικά:
Μοντέλο VGN-CR21Z/R
Λειτουργικό σύστημα: Αυθεντικά Windows Vista Home Premium
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7250 2GHz
Μνήμη RAM: 2GB DDR2 SDRAM
Σκληρός δίσκος: 200GB
Υποσύστημα γραφικών: ATI Mobility Radeon X2300
Οπτικό μέσο: DVD+-RW/+-R DL/RAM
Οθόνη: WXGA 1280×800 X-black LCD 14,1 ιντσών
Κάμερα: Ενσωματωμένη Motion Eye ανάλυσης 1.3 Megapixels
Υποδοχές USB: 3xUSB 2
Ειδικά κουμπιά χειρισμού: Λειτουργία AV, κουμπιά AV
Ασύρματη σύνδεση: Intel wireless LAN 802.11 a b g n (Draft 2.0), Bluetooth
Λογισμικό που περιλαμβάνεται: Adobe Photoshop Elements 5, WinDVD 8.0 for VAIO, Microsoft Works 8.5, Microsoft Office 2007 (έκδοση δοκιμής 60 ημερών)

Δείτε επίσης: Fujitsu-Siemens P7320, LG R500, Packard Bell MB85.

Επεξεργάστηκε την 2 Οκτωβρίου 2007 11:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.