AMD και Cyberlink Blu-ray Stereoscopic 3D στην έκθεση CES 2010

Η AMD, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει επίδειξη του Blu-ray stereoscopic 3D standard κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2010, προβάλλοντας τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές θα μπορούν σύντομα να απολαμβάνουν ψυχαγωγία υψηλής ευκρίνειας 3D που στο παρελθόν έβλεπαν μόνο στο σινεμά. Το Blu-ray stereoscopic 3D αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου χρόνου.

Το Blu-ray stereoscopic 3D συνδυάζει την καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας με επεξεργασία που διαθέτει οπτικά 3D υψηλής ποιότητας, τα οποία φαίνεται να ξεπηδούν μέσα από την οθόνη. Ως συμβαλλόμενο μέλος του Blu-ray Disc Association, η AMD συνεργάζεται στενά με τους τεχνολογικούς εταίρους της ώστε οι προδιαγραφές να τελειοποιηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η συμβατότητα.

Στην επερχόμενη έκθεση CES 2010 αρχές Ιανουαρίου, η AMD και η Cyberlink θα παρουσιάσουν από κοινού για πρώτη φορά το Blu-ray stereoscopic 3D στους συμμετέχοντες. Η AMD θα βρίσκεται στην αίθουσα Grand Lobby (GL-8 και GL-10) του συνεδριακού κέντρου του Λας Βέγκας. Το νέο πρότυπο είναι μια από τις πολλές 3D τεχνολογίες που υποστηρίζει δημόσια η AMD, παράλληλα με τις τηλεοράσεις 3D DLP, τις 3D οθόνες με διπλό πάνελ και line interleaved, και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας της εταιρίας να εξελίξει περαιτέρω και την τέχνη της 3D ψυχαγωγίας αλλά και την οικιακή χρήση της σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω της στενής συνεργασίας με τεχνολογικούς εταίρους 3D, μεταξύ των οποίων οι κατασκευαστές συστημάτων OEMs, οι δημιουργοί λογισμικού και οι διανομείς περιεχομένου.

Συνεχίζοντας με περηφάνια την ηγετική παράδοση στην τεχνολογία των γραφικών: Το Stereoscopic 3D παιχνιδιών HD και πολυμέσων αποτελεί συνέχεια της μεγάλης λίστας τεχνολογιών που έχει εισάγει στην αγορά η AMD. Προσφάτως, η εταιρία παρουσίασε τις κάρτες γραφικών next-generation ATI Radeon, διαθέτοντας στην αγορά την πρώτη και μοναδική υποστήριξη του DirectX 11 gaming, και ψυχαγωγία multi-display που προσφέρει η πρωτοποριακή τεχνολογία ATI Eyefinity της AMD.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.