Στην Communication EFFECT η επικοινωνία του τμήματος (E&D) της Microsoft

Communication EffectΤην επικοινωνιακή υποστήριξη στην Ελλάδα του τμήματος Entertainment & Devices (E&D) της Microsoft αναλαμβάνει η Communication EFFECT, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του τμήματος E&D της Microsoft με το ανεξάρτητο δίκτυο δημοσίων σχέσεων της Edelman, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Communication EFFECT, ως affiliated company της Edelman στην Ελλάδα, θα προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, στηριγμένες σε μία ολοκληρωμένη επικοινωνιακή προσέγγιση, για όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης του τμήματος Entertainment & Devices (E&D) της Microsoft.

Συγκεκριμένα, η νέα συνεργασία αφορά αποκλειστικά στην επικοινωνία των εξής brands της Microsoft:
•Του ολοκληρωμένου συστήματος videogames και ψυχαγωγίας Xbox 360, , καθώς και των παιχνιδιών και περιφερειακών που διαθέτει η Microsoft για το σύστημα,
•Των τίτλων Games for Windows της εταιρίας για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές
•Των περιφερειακών αλλά και των συσκευών Microsoft (hardware) όπως πληκτρολόγια, ποντίκια και web cameras για ηλεκτρονικούς υπολογιστές

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.