Το Τρενάκι των Ρημάτων

0

GermanosΟ Όμιλος Εταιρειών Γερμανός, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καστανιώτη ενισχύει τη μάθηση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στους Έλληνες Μαθητές της Ομογένειας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος συμμετέχει στη χορηγία και αποστολή σε απομακρυσμένους ή με έλλειψη οικονομικών πόρων Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που διδάσκουν Έλληνες Μαθητές της Ομογένειας του ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για την Ελληνική Γλώσσα, το «Τρενάκι των Ρημάτων» των Εκδόσεων Καστανιώτη.

Η αποστολή πρόκειται να γίνει εντός των Χριστουγεννιάτικων εορτών με βασικό στόχο την ενίσχυση της διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, για τους μαθητές γυμνασίου, ιδιαίτερα όταν αυτοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αφομοίωση του συγκεκριμένου αντικειμένου. Απώτερος στόχος της συνολικής προσπάθειας όλων των εμπλεκομένων είναι η διατήρηση της ζωντάνιας της Ελληνικής γλώσσας μέσα από τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας των υπολογιστών.

Με το Τρενάκι των Ρημάτων, οι μαθητές της ομογένειας και των ακριτικών σχολείων θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ευχάριστο παιχνίδι – με καταλήξεις τα βαγόνια του τρένου – να συναρμολογούν τα ρήματα και να απολαμβάνουν… το διάβασμα της Ελληνικής Γλώσσας.

Η χορηγία της συγκεκριμένης έκδοσης, όπως και η υποστήριξη δράσεων που στηρίζουν και ενισχύουν τον άνθρωπο –και ειδικότερα τους νέους- αποτελεί βασικό στόχο και στρατηγική επιλογή για τον Όμιλο Εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Δείτε επίσης:
> Τα μυστικά του ψηφιακού βίντεο
> Βελτιώστε την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας
> Επιστημονική πληροφόρηση με ένα SMS

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα