Το Τρενάκι των Ρημάτων

, Το Τρενάκι των ΡημάτωνΟ Όμιλος Εταιρειών Γερμανός, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καστανιώτη ενισχύει τη μάθηση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στους Έλληνες Μαθητές της Ομογένειας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος συμμετέχει στη χορηγία και αποστολή σε απομακρυσμένους ή με έλλειψη οικονομικών πόρων Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που διδάσκουν Έλληνες Μαθητές της Ομογένειας του ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για την Ελληνική Γλώσσα, το «Τρενάκι των Ρημάτων» των Εκδόσεων Καστανιώτη.

Η αποστολή πρόκειται να γίνει εντός των Χριστουγεννιάτικων εορτών με βασικό στόχο την ενίσχυση της διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, για τους μαθητές γυμνασίου, ιδιαίτερα όταν αυτοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αφομοίωση του συγκεκριμένου αντικειμένου. Απώτερος στόχος της συνολικής προσπάθειας όλων των εμπλεκομένων είναι η διατήρηση της ζωντάνιας της Ελληνικής γλώσσας μέσα από τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας των υπολογιστών.

Με το Τρενάκι των Ρημάτων, οι μαθητές της ομογένειας και των ακριτικών σχολείων θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ευχάριστο παιχνίδι – με καταλήξεις τα βαγόνια του τρένου – να συναρμολογούν τα ρήματα και να απολαμβάνουν… το διάβασμα της Ελληνικής Γλώσσας.

Η χορηγία της συγκεκριμένης έκδοσης, όπως και η υποστήριξη δράσεων που στηρίζουν και ενισχύουν τον άνθρωπο –και ειδικότερα τους νέους- αποτελεί βασικό στόχο και στρατηγική επιλογή για τον Όμιλο Εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Δείτε επίσης:
> Τα μυστικά του ψηφιακού βίντεο
> Βελτιώστε την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας
> Επιστημονική πληροφόρηση με ένα SMS

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.