Το Τρενάκι των Ρημάτων

GermanosΟ Όμιλος Εταιρειών Γερμανός, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καστανιώτη ενισχύει τη μάθηση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στους Έλληνες Μαθητές της Ομογένειας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος συμμετέχει στη χορηγία και αποστολή σε απομακρυσμένους ή με έλλειψη οικονομικών πόρων Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που διδάσκουν Έλληνες Μαθητές της Ομογένειας του ειδικού εκπαιδευτικού υλικού για την Ελληνική Γλώσσα, το «Τρενάκι των Ρημάτων» των Εκδόσεων Καστανιώτη.

Η αποστολή πρόκειται να γίνει εντός των Χριστουγεννιάτικων εορτών με βασικό στόχο την ενίσχυση της διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, για τους μαθητές γυμνασίου, ιδιαίτερα όταν αυτοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αφομοίωση του συγκεκριμένου αντικειμένου. Απώτερος στόχος της συνολικής προσπάθειας όλων των εμπλεκομένων είναι η διατήρηση της ζωντάνιας της Ελληνικής γλώσσας μέσα από τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας των υπολογιστών.

Με το Τρενάκι των Ρημάτων, οι μαθητές της ομογένειας και των ακριτικών σχολείων θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ευχάριστο παιχνίδι – με καταλήξεις τα βαγόνια του τρένου – να συναρμολογούν τα ρήματα και να απολαμβάνουν… το διάβασμα της Ελληνικής Γλώσσας.

Η χορηγία της συγκεκριμένης έκδοσης, όπως και η υποστήριξη δράσεων που στηρίζουν και ενισχύουν τον άνθρωπο –και ειδικότερα τους νέους- αποτελεί βασικό στόχο και στρατηγική επιλογή για τον Όμιλο Εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Δείτε επίσης:
> Τα μυστικά του ψηφιακού βίντεο
> Βελτιώστε την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας
> Επιστημονική πληροφόρηση με ένα SMS

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.