Nokia Connection 2009

0

Στο Nokia Connection στη Σιγκαπούρη, η Nokia έδειξε έμπρακτα τη δέσμευσή της να αξιοποιήσει τη δύναμη του Ίντερνετ και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές συναρπαστικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η Nokia παρουσίασε μια σειρά από συσκευές γεμάτες εφαρμογές που μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις κάθε χρήστη, εξασφαλίζοντας νέους και καλύτερους τρόπους επικοινωνίας.

Στην εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης η Mary McDowell, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης στη Nokia, δήλωσε: “Η Nokia οραματίζεται έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα ενθαρρύνονται να βρίσκονται σε επαφή και να μοιράζονται ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς μέσα από σχετικές, απολύτως εξατομικευμένες εφαρμογές. Σε αυτή την κατεύθυνση η Nokia οδηγεί τις εξελίξεις για τη μετάβαση στη νέα εποχή και παράλληλα, δραστηριοποιείται για τη δημιουργία ενός δυναμικού οικοσυστήματος μέσω του οποίου θα εξασφαλίζονται απολαυστικές εφαρμογές για τους καταναλωτές.”

“Τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά της Ασίας και των χωρών του Ειρηνικού έχει υπάρξει εξαιρετικά σημαντική για τη Nokia, και εξακολουθεί να παραμένει. Ο ζήλος με τον οποίο χρησιμοποιούν την τεχνολογία οι ασιάτες καταναλωτές, καθιστά την Ασία μια ιδανική περιοχή για την παρουσίαση νέων συσκευών και υπηρεσιών. Η Σιγκαπούρη, καθώς και πολλοί από τους γείτονες της στη νοτιοανατολική Ασία που είναι σήμερα μαζί μας, θα είναι μεταξύ των πρώτων αγορών που θα αξιοποιήσουν τις μελλοντικές εφαρμογές, τις οποίες η Nokia προτίθεται να παρουσιάζει όσο θα ερχόμαστε πιο κοντά στο όραμα της διασύνδεσης κάθε ανθρώπου στον πλανήτη, ” πρόσθεσε η κα McDowell.
 
Ο Chris Carr, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την περιοχή της ΝΑ Ασίας και Ειρηνικού, σχολίασε: “Η ταχύτατη σύγκλιση της τεχνολογίας του Ίντερνετ και της κινητής τηλεφωνίας, μας κάνει μάρτυρες των συναρπαστικών εξελίξεων που σημειώνονται στον κλάδο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις ανεπτυγμένες αγορές, αλλά επηρεάζει τον καθένα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών του κλάδου, στις αρχές του έτους οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο ξεπέρασαν τα 4 δισεκατομμύρια. Η επόμενη φάση της ανάπτυξης θα προέλθει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, από τις αναδυόμενες αγορές, όπως η Ινδονησία, το Μπανγκλαντές, η Σρι Λάνκα και το Βιετνάμ. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτών των χωρών χρησιμοποιεί το πρώτο του κινητό τηλέφωνο για να αποκτήσει πρόσβαση στο Ίντερνετ, σε πληροφορίες, σε εκπαιδευτικό υλικό ή σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Ο ρόλος της Nokia σε αυτή την αλλαγή έχει πρωταρχικό χαρακτήρα.”
 
Στο Nokia Connection 2009 παρουσιάστηκαν επίσημα τα κινητά:
Nokia E72
Nokia 3710 fold
Nokia 5530 XpressMusic

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα