Nokia Connection 2009

Στο Nokia Connection στη Σιγκαπούρη, η Nokia έδειξε έμπρακτα τη δέσμευσή της να αξιοποιήσει τη δύναμη του Ίντερνετ και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές συναρπαστικές υπηρεσίες και εφαρμογές. Η Nokia παρουσίασε μια σειρά από συσκευές γεμάτες εφαρμογές που μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις κάθε χρήστη, εξασφαλίζοντας νέους και καλύτερους τρόπους επικοινωνίας.

Στην εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης η Mary McDowell, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης στη Nokia, δήλωσε: “Η Nokia οραματίζεται έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα ενθαρρύνονται να βρίσκονται σε επαφή και να μοιράζονται ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς μέσα από σχετικές, απολύτως εξατομικευμένες εφαρμογές. Σε αυτή την κατεύθυνση η Nokia οδηγεί τις εξελίξεις για τη μετάβαση στη νέα εποχή και παράλληλα, δραστηριοποιείται για τη δημιουργία ενός δυναμικού οικοσυστήματος μέσω του οποίου θα εξασφαλίζονται απολαυστικές εφαρμογές για τους καταναλωτές.”

“Τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά της Ασίας και των χωρών του Ειρηνικού έχει υπάρξει εξαιρετικά σημαντική για τη Nokia, και εξακολουθεί να παραμένει. Ο ζήλος με τον οποίο χρησιμοποιούν την τεχνολογία οι ασιάτες καταναλωτές, καθιστά την Ασία μια ιδανική περιοχή για την παρουσίαση νέων συσκευών και υπηρεσιών. Η Σιγκαπούρη, καθώς και πολλοί από τους γείτονες της στη νοτιοανατολική Ασία που είναι σήμερα μαζί μας, θα είναι μεταξύ των πρώτων αγορών που θα αξιοποιήσουν τις μελλοντικές εφαρμογές, τις οποίες η Nokia προτίθεται να παρουσιάζει όσο θα ερχόμαστε πιο κοντά στο όραμα της διασύνδεσης κάθε ανθρώπου στον πλανήτη, ” πρόσθεσε η κα McDowell.
 
Ο Chris Carr, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την περιοχή της ΝΑ Ασίας και Ειρηνικού, σχολίασε: “Η ταχύτατη σύγκλιση της τεχνολογίας του Ίντερνετ και της κινητής τηλεφωνίας, μας κάνει μάρτυρες των συναρπαστικών εξελίξεων που σημειώνονται στον κλάδο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις ανεπτυγμένες αγορές, αλλά επηρεάζει τον καθένα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών του κλάδου, στις αρχές του έτους οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο ξεπέρασαν τα 4 δισεκατομμύρια. Η επόμενη φάση της ανάπτυξης θα προέλθει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, από τις αναδυόμενες αγορές, όπως η Ινδονησία, το Μπανγκλαντές, η Σρι Λάνκα και το Βιετνάμ. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτών των χωρών χρησιμοποιεί το πρώτο του κινητό τηλέφωνο για να αποκτήσει πρόσβαση στο Ίντερνετ, σε πληροφορίες, σε εκπαιδευτικό υλικό ή σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Ο ρόλος της Nokia σε αυτή την αλλαγή έχει πρωταρχικό χαρακτήρα.”
 
Στο Nokia Connection 2009 παρουσιάστηκαν επίσημα τα κινητά:
Nokia E72
Nokia 3710 fold
Nokia 5530 XpressMusic

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.